Libnet.ro
UNICEF

07:30

Badalau, numarul doi in PSD, cere coabitare: La sedinta CEx voi milita pentru echilibru; trebuie stabilite limitele de competenta ale guvernului si partidului. Oamenii se uita la noi si nu inteleg

Hotnews Hotnews,
 Badalau, numarul doi in PSD, cere coabitare: La sedinta CEx voi milita pentru echilibru; trebuie stabilite limitele de competenta ale guvernului si partidului. Oamenii se uita la noi si nu inteleg

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat pentru Agerpres ca, la sedinta Comitetului Executiv al partidului, care va incepe la ora 16. 00, va milita pentru echilibru, sustinand necesitatea stabilirii unor limite de competenta ale guvernului si ale partidului. continuă pe Hotnews

Tudose a demisionat: PSD, o noua sedinta CEx, marti, pentru nominalizarea unui nou premier

La sase luni si jumatate de la caderea cabinetului Grindeanu, Romania este din noua fara Guvern. Mihai Tudose si-a prezentat demisia luni seara dupa ce in sedinta CEx a PSD s-a votat retragerea sp.

VIDEO Petre Daea, inainte de sedinta CEx a PSD, intrebat daca ar trebui sa isi dea demisia premierul: Ce frumos ninge! Zapada pe culturi!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a referit la ninsoare si la zapada de pe culturi atunci cand a intrat in sediul PSD pentru a participa la sedinta CEx. Ia uite ce frumos ninge, zapada pe culturi! le-a spus el jurnalistilor.

Liviu Dragnea, intrebat cum va vota in sedinta CEx: Ca de obicei, cu partidul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la sosirea la sedinta CEX al PSD, care are loc la sediul central al partidului, ca Eu vreau sa va spun doare atat, ca in toata perioada asta n-am iesit in nicio aparitie publica, doar am urmarit scrisori, am urmarit aparitii publice. Intrebat de jurnalisti cum va vota in sedinta CEx, Dragnea a raspuns Ca de obicei, cu partidul.

VIDEO Liviu Dragnea, intrebat cum va vota in sedinta CEx: Ca de obicei, cu partidul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la sosirea la sedinta CEX al PSD, care are loc la sediul central al partidului, ca Eu vreau sa va spun doare atat, ca in toata perioada asta n-am iesit in nicio aparitie publica, doar am urmarit scrisori, am urmarit aparitii publice. Intrebat de jurnalisti cum va vota in sedinta CEx, Dragnea a raspuns Ca de obicei, cu partidul.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Demisia premierului Mihai Tudose a fost supusa luni seara votului in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a primit doar patru voturi impotriva si patru abtineri, fata de 60 de voturi pentru. Vezi in text cine sunt cei care au sustinut cel de-al doilea premier al PSD.

O noua sedinta CEx al PSD, pentru propunerea noului premier, programata marti la ora 11:00

Presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anuntat, luni seara, ca o noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier este programata marti la ora 11:00.

Stenograme din sedinta CEx a PSD. SURSE: Lui Mihai Tudose i s-a reprosat prietenia cu Florian Coldea (VIDEO)

Nervii sunt intinsi la maximum in sedinta Comitetului Executiv al PSD, unde se decide soarta Guvernului si a partidului. Confruntarea se da intre cele doua tabere formate in PSD, cea care i.

Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a anuntat pentru DCNews. ro ca luni va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD. Stefanescu a cerut ca toate lucrurile, trebuie sa ramana asa cum sunt: conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba, sa ramana in grafic cu programul de guvernare, sefii din teritoriu sa promoveze masurile partidului.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Sedinta este convocata la solicitarea mai multor lideri ai PSD, intre care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu sau Claudiu Manda, care au sustinut ca situatia din partid trebuie rezolvata de urgenta. Dupa informatiile privind convocarea CExN, multi dintre ministri au reactionat prin mesaje pe Facebook, potrivit news. ro. Ministrul Transporturilor Ministrul Transporturilor Felix Stroe spune ca ar fi bine ca in sedinta Comitetului Executiv sa aiba loc o discutie serioasa despre cum poate fi democratizata puterea de decizie in partid si ca premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aiba si decizia, in timp ce Ministrul Turismului Mircea Dobre afirma ca premierul trebuie sa fie in orice situatie seful Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )