Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Constanta a comandat o pizza online. I-a fost adusa si a mancat jumatate, cand a observat ceva ingrozitor (FOTO)

Antena3 Antena3,
Un barbat din Constanta a comandat o pizza online. I-a fost adusa si a mancat jumatate, cand a observat ceva ingrozitor (FOTO)

Descoperire socanta facuta de un barbat din Constanta. Acesta a comandat o pizza online, a mancat jumatate din ea cand a gasit ceva cu totul neasteptat intr-o pizza. Printre felii a gasit. continuă pe Antena3

O femeie din Constanta a comandat pizza si a inceput sa manance. La scurt timp, a observat ceva incredibil

Doua unghii false este ceea ce a primit o familie din Constanta in pizza pe care cei doi soti o comandasera la o pizzerie cunoscuta din oras. Fotografia si povestea au fost publicate pe o retea de.

Incendiu la un mall din Constanta. Oamenii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit miercuri seara intr-un mall din Constanta, persoanele aflate in incinta fiind evacuate, iar pana la acest moment nu au fost semnalate victime. La fata locului,.

Incendiu la mallul din Constanta. Zeci de oameni evacuati (VIDEO)

Pompierii au fost solicitati sa intervina miercuri seara in City Park Mall din Constanta, pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un magazin, informeaza ziuaconstanta. ro. Zeci de oameni au fost.

VIDEO Incendiu la un mall din Constanta

Mai multe echipaje de pompieri ale ISU Dobrogea si echipe medicale SMURD intervin la un incendiu care se manifesta cu degajare de mult fum in interiorul mall-ului din zona parcului Tabacarie din Constanta. Zeci de persoane care erau la cinematograf au fost evacuate in ordine. Se pare ca a arde un magazin de la parter.

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

VIDEO Explozie urmata de incendiu violent la un bloc din Constanta

O explozie urmata de un incendiu violent s-au produs joi dupa-amiaza la etajul patru al unui bloc de locuinte din sudul municipiului Constanta, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), informeaza Agerpres.

Explozie uriasa, urmata de incendiu, la un bloc din Constanta

O explozie a avut loc joi dupa-amiaza intr-un apartament din municipiul Constanta, fiind urmata si de un incendiu. Incidentul s-a produs la ultimul etaj al unui bloc de patru etaje de la periferia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )