Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un barbat a patruns noaptea in doua apartamente din Capitala. in unul dintre cazuri a violat si jefuit o tanara

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a patruns noaptea in doua apartamente din Capitala. in unul dintre cazuri a violat si jefuit o tanara

Politistii au retinut un barbat de 40 de ani acuzat ca a intrat noaptea intr-o locuinta din Capitala, a violat o tanara si i-a luat banii. Cateva zile mai tarziu, tot noaptea, el a intrat peste o alta persoana in casa, pe care a amenintat-o cu cutitul si i-a furat bijuteriile. continuă pe Hotnews

Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Un barbat mascat a violat si talharit o tanara din Bucuresti. Ulterior, o alta femeie a reclamat faptul ca a fost talharita de un barbat inarmat cu un cutit. in ambele cazuri, agresorul a patruns pe geamul apartamentelor in care se aflau victimele sale.

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

Focar de COVID-19 la un camin de batrani din Capitala

Focar urias de COVID-19 la un camin de batrani din Capitala.

Sute de vize de flotant in doua comune din Timis. Numarul alegatorilor a crescut brusc in ultimele zile

In prag de alegeri, numarul de alegatori din doua comune din Timis a crescut considerabil. Subprefectul Mircea Bacala a facut solicitarea pentru tiparirea suplimentara de buletine pentru vot.

Conflict sangeros intre doua familii din Dolj:Tata a ramas fara trei degete, l-au taiat si la ureche, si la nas (VIDEO)

Un conflict sangeros a avut loc intr-o comuna din judetul Dolj intre doua familii, in urma caruia sase persoane au ajuns la spital cu rani grave, potrivit adevarul. ro. Scandalul ar fi izbucnit duminica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )