Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Antena3 Antena3,
Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Un barbat mascat a violat si talharit o tanara din Bucuresti. Ulterior, o alta femeie a reclamat faptul ca a fost talharita de un barbat inarmat cu un cutit. in ambele cazuri, agresorul a patruns pe geamul apartamentelor in care se aflau victimele sale. continuă pe Antena3

Un barbat a patruns noaptea in doua apartamente din Capitala. in unul dintre cazuri a violat si jefuit o tanara

Politistii au retinut un barbat de 40 de ani acuzat ca a intrat noaptea intr-o locuinta din Capitala, a violat o tanara si i-a luat banii. Cateva zile mai tarziu, tot noaptea, el a intrat peste o alta persoana in casa, pe care a amenintat-o cu cutitul si i-a furat bijuteriile.

Incident grav in Bucuresti: Un barbat a violat si jefuit o tanara, dupa ce s-a catarat pe bloc pana la geamul victimei

Un barbat in varsta de 40 de ani din Capitala a fost acuzat de viol si jaf, dupa ce a intrat in casa unei tinerepe geam. Tanara nu a fost singura victima a barbatuluicare.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Sute de vize de flotant in doua comune din Timis. Numarul alegatorilor a crescut brusc in ultimele zile

In prag de alegeri, numarul de alegatori din doua comune din Timis a crescut considerabil. Subprefectul Mircea Bacala a facut solicitarea pentru tiparirea suplimentara de buletine pentru vot.

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Ludovic Orban, despre protestul din Bucuresti: imi pare rau ca exista unii care parca nu isi iubesc copiii. Este o masura care are rostul de a apara sanatatea lor

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus, sambata, in contextul protestului din Bucuresti, organizat impotriva masurilor de prevenire a raspandirii pandemiei de coronavirus, ca nu se are in vedere.

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )