Libnet.ro
UNICEF

10:45

Black Friday. Vineri, pana la ora 17, romanii au stat peste 130 de ani, ca timp total, pe eMAG

Adevărul Adevărul,
Black Friday. Vineri, pana la ora 17, romanii au stat peste 130 de ani, ca timp total, pe eMAG

Black Friday este poate cea mai ocupata zi din an din online-ul romanesc. Pentru a face fata cererii uriase si traficului intens, serverele retailerilor sunt suprasolicitate si mai pot da rateuri. Spre deosebire de anii precedenti, site-urile autohtone s-au prezentat onorabil de Black Friday 2017. continuă pe Adevărul

Vivre.ro ofera reduceri de Black Friday de pana la 85%

Vivre. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Romania, organizeaza anul acesta Black Friday in weekend-ul 17 20 noiembrie, incepand de vineri la ora 10:00 AM pana luni la ora 10:00 AM.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMAG. Ce magazine mai participa la Vinerea Neagra

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

(P) BottegaVerde.ro - INCREDIBIL! MEGA REDUCERI de Black Friday de pana la 82% la toata gama de produse

Daca esti mare amator de cumparaturi online, cea mai importanta zi din calendarul de anul acesta este 17 noiembrie, adica Black Friday Romania 2017. in week-end-ul 17-19 noiembrie, Bottega Verde,.

Reduceri de Black Friday de pana la 80% la camere de supraveghere (P)

In societatea moderna, camerele de supraveghere au devenit indispensabile atat pentru persoane fizice care vor sa isi protejeze locuinta, cat si pentru firme, unde au si rolul de a supraveghea si motiva angajatii. Din acest articol vei afla care sunt principalele beneficii ale montarii unor camere de supraveghere, dar si de unde poti cumpara camere de supraveghere cu reduceri de pana la 80%, de Black Friday.

Black Friday 2017 - Cosul mediu de cumparaturi este de 722 de lei

Romanii au efectuat de Black Friday, pana la ora 17:00, un numar de 125. 000 de tranzactii online in valoare de 90,3 milioane de lei, cosul mediu de cumparaturi fiind de 722 lei, conform datelor centralizate de PayU.

Black Friday 2017. Vanzari record pentru eMAG. Cate kilograme de aur au fost cumparate de romani

Peste 843. 000 de produse au fost comandate pana la ora 17:00, numar recordde produse vandute in 9 orein istoria eMAG . Valoarea cumulata a comenzilor plasate de clientii eMAG au ajuns la 270 milioane lei. 800 de selleri din Marketplace au vandut peste 160. 000 de produse.

Cand incepe Black Friday eMAG nu mai e un secret, iar reducerile le gasesti in catalog

Black Friday incepe, stim, pe 17 noiembrie, dar ora ramane una dintre cele mai apasatoare intrebari. Cu toate acestea, avem o idee despre cum ar putea decurge lucrurile. Aici vom actualiza informatiile in timp real, pe tot parcursul Black Friday. eMAGne-a oferit catalogul cu produsele care vor fi de astazi la reducere, de Black Friday, [].

eMAG dezvaluie produse de Black Friday cu pret mic

Black Friday incepe pe 17 noiembrie la eMAG, dar pana atunci face publica o lista cu 10 produse la pret redus. Black Friday este cel mai asteptateveniment de shopping al anului si pana acum sigur te-ai decis ce vrei sa cumperi. eMAG va avea insa aproape doua milioane de produse si ar fi pacat sa [].

LIVE Catalogul eMAG de Black Friday e online

Pana la Black Friday 2017 nu mai e mult, iar aici vei gasi toate informatiile care te intereseaza inainte de dimineata cea mare de la eMAG si nu numai. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Pe langa asta, acestia pregatesc si cel mai mare eveniment [].

Black Friday. Cum merg vanzarile pe online?

In plina desfasurare, este interesat de vazut cum raspund consumatorii la acest eveniment major. Deja magazinele online au inceput sa ofere informatii privind vanzarile intermediare pana la jumatatea acestei zile. Iar in topul vanzarilor se gasesc, asa cum era de altfel si de asteptat, companiile care ofera cele mai mari reducer, de pana 90% in cazul exemplelor noastre. Pana la ora 12. 00, la jumatatea campaniei de Black Friday pe libris. ro, peste 5600 persoane au beneficiat de reducerile pana la 90% la carti. Au fost comandate 30. 000 produse, iar cresterea fata de 2016 este de 90%. 60% din trafic a venit de pe mobile, iar conversia s-a dublat fata de o zi normala. Pana la ora 11. 00 s-a inregistrat pe vegis. ro deja o crestere cu 30% a numarului de comenzi fata de Black Friday 2016 Valoarea vanzarilor a depasit cu 50% valoarea din Black Friday anul trecut, in conditiile cresterii valorii medii a comenzii cu 20%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )