Libnet.ro
UNICEF

14:45

Reduceri de Black Friday de pana la 80% la camere de supraveghere (P)

România Liberă România Liberă,
Reduceri de Black Friday de pana la 80% la camere de supraveghere (P)

In societatea moderna, camerele de supraveghere au devenit indispensabile atat pentru persoane fizice care vor sa isi protejeze locuinta, cat si pentru firme, unde au si rolul de a supraveghea si motiva angajatii. Din acest articol vei afla care sunt principalele beneficii ale montarii unor camere de supraveghere, dar si de unde poti cumpara camere de supraveghere cu reduceri de pana la 80%, de Black Friday. continuă pe România Liberă

Vivre.ro ofera reduceri de Black Friday de pana la 85%

Vivre. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Romania, organizeaza anul acesta Black Friday in weekend-ul 17 20 noiembrie, incepand de vineri la ora 10:00 AM pana luni la ora 10:00 AM.

Reduceri de Black Friday 2017 la Vodafone - de la 25% la 100%, in cazul unor telefoane

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50%.

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas numai 3 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro se pregateste de ziua marilor reduceri. Cei care nu vor sa astepte pana vineri pot profita de cele mai bune oferte inainte de Black Friday 2017.

Elefant.ro, masini si reduceri de pana la 90% de Black Friday 2017

Elefant. ro va da startul cumparaturilor de Black Friday in ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 90%.

Black Friday la Delta Studio - reduceri de pana la 90% la solutii pentru amenajari de interior inteligente (P)

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul amenajarilor interioare, Delta Studio lanseaza campania de Black Friday cu reduceri de pana la 90% la gresie si faianta, obiecte sanitare, mobilier pentru baie si bucatarie, corpuri de iluminat si nu numai.

eMAG promite reduceri medii de 34% de Black Friday si isi propune sa livreze produsele pana pe 29 noiembrie

Retailerul online eMAG estimeaza ca va vinde 1,3 milioane de produse de Black Friday, in valoare totala de 350 milioane lei si spune ca reducerea medie va fi de 34%. Printre produsele mai speciale care se vor gasi in oferta se numara un automobil de 180. 000 de euro, antichitati, aur si bilete la Formula 1. Compania promite ca doua treimi dintre produse vor fi livrate in cinci zile si toate produsele vor ajunge la clienti pana pe 29 noiembrie. Black Friday va fi vineri, 17 noiembrie. Compania nu comunica ora inceperii, dar cu siguranta va fi in cursul diminetii.

eMAG: Reduceri masive inainte de Black Friday

Chiar daca mai e putin timp pana la Black Friday, asa nu inseamna ca eMAG nu are si acum reduceri pregatite pentru tine. Reduceri eMAG: Smartwatch Huawei W2 Huwaei Watch W2 vine cu un design sport, avand un display rotund si un inel din ceramica in jurul ecranului de 1,2 inci. Daca esti un pasionat [].

Vitacom Electronics anunta campania de Black Friday cu reduceri de pana la 35%

Vitacom Electronics , companie specializata in vanzarea si distributia de produse electronice, vine cu o promotie speciala pentru Black Friday. Discounturile oferite pornesc de la 10% si ajung la 35% in functie de suma de achizitie. Vitacom desfasoara.

Black Friday la Vodafone vine cu telefoane mai ieftine

Black Friday 2017 va fi si la Vodafone. Operatorul a anuntat ca pregateste reduceri la toate telefoanele din portofoliu si la abonamente, asa ca uite ce poti lua la pret mai mic. Cea mai importanta zi pentru Black Friday va fi pe 17 noiembrie, cand eMAG a anuntat ca va avea campania sa dedicata. Pana [].

eMAG are reduceri incendiare inainte de Black Friday 2017. TOP 10 plite si cuptoare

EMAG reduceri. Au mai ramas numai 4 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online eMAG se pregateste de cele mai mari reduceri din an.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )