Libnet.ro
UNICEF

13:30

Brexit fara acord: Regatul Unit ar pierde 57 de miliarde de euro pe an si UE 40 de miliarde, potrivit unui studiu

Hotnews Hotnews,
 Brexit fara acord: Regatul Unit ar pierde 57 de miliarde de euro pe an si UE 40 de miliarde, potrivit unui studiu

In caz de Brexit fara acord, bogatia produsa de Regatul Unit ar scadea cu 57,3 miliarde de euro pe an, adica aproape 900 de euro pe locuitor, iar cea a Uniunii Europene cu 40,4 miliarde, arata joi un studiu al institutului Bertelsmann, potrivit Le Figaro, citat de Rador. continuă pe Hotnews

STUDIU: M.Britanie ar avea de pierdut mai mult decat UE in cazul unui Brexit fara acord

In cazul unui Brexit fara acord, Regatul Unit ar avea de pierdut 57,3 miliarde de euro pe an - adica aproape 800 de euro pe locuitor -, iar Uniunea Europeana 40,4 miliarde de euro.

MARIO DRAGHI: Firmele trebuie sa-si accelereze pregatirile pentru un posibil Brexit fara acord

Presedintele BCE, Mario Draghi, le-a spus vineri liderilor Uniunii Europene ca firmele trebuie sa-si sporeasca pregatirile pentru un posibil Brexit fara acord, au declarat, pentru Reuters, surse din blocul comunitar.

CONSILIUL AFACERILOR GENERALE AL UE: Masurile de diminuare a efectelor unui eventual Brexit fara acord, adoptate

O serie de masuri de contingenta, avand ca scop diminuarea posibilelor efecte negative ale unui eventual Brexit fara acord, au fost adoptate in cadrul reuniunii Consiliului Afaceri Generale.

Daca va fi un Brexit fara acord, 13% din bunurile importate in MB vor avea taxe vamale

Daca va fi un Brexit fara acord, propunerea privind regimul tarifar temporar la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord vizeaza revenirea la clauza natiunii celei mai favorizate a Organizatiei Mondiale a Comertului, a reamintit Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, potrivit Mediafax.

Eurostar obtine o licenta franceza si va putea circula in cazul unui Brexit fara acord

Ministerul Tranzitiei Ecologice si Solidaritatii a emis o licenta filialei franceze a Eurostar EFR) care ii va permite sa circule in Franta inclusiv in cazul unuii Brexit fara acord, potrivit unui decret publicat joi in Monitorul Oficial, relateaza AFP.

Regatul Unit ar putea ramane fara apa in urmatorii 25 de ani

Seful Agentiei de Mediu din Marea Britanie a avertizat ca tara ar putea ramane fara apa in urmatorii 25 de ani, scrie The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )