Libnet.ro
UNICEF

07:00

STUDIU: M.Britanie ar avea de pierdut mai mult decat UE in cazul unui Brexit fara acord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: M.Britanie ar avea de pierdut mai mult decat UE in cazul unui Brexit fara acord

In cazul unui Brexit fara acord, Regatul Unit ar avea de pierdut 57,3 miliarde de euro pe an - adica aproape 800 de euro pe locuitor -, iar Uniunea Europeana 40,4 miliarde de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul benzinei in Romania, fara taxe, a crescut mai mult decat media europeana in luna martie

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media Uniunii Europene, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultimele patru saptamani a fost mai mare decat cea de la nivelul blocului comunitar, potrivit datelor publicatiei Oil.

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT).

Peste jumatate dintre romani cred ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, iar unul din patru romani se considera sarac (sondaj)

Peste jumatate dintre romanii chestionati de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) considera ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, potrivit unei cercetari realizate la solicitarea revistei Sinteza. Lipsa banilor asociata lipsei de predictibilitate generala, alaturi de starea de sanatate si nivelul de trai sau de lipsa locurilor de munca, sunt mentionate, in mod constant, in sondajele de opinie publica, in topul principalelor ingrijorari ale romanilor. Fenomenul nu este nou, este o constanta a ultimilor 10 ani, iar variatiile de pozitionare a lipsei banilor in acest top este legat de contextul in care este masurata starea populatiei si elementele care il influenteaza.

NASA anunta explozia unui meteorit cu o putere de zece ori mai mare decat cea a bombei de la Hiroshima

NASA a anuntat luni explozia unui meteorit in atmosfera Terrei, survenita in decembrie, si a carei putere a fost de zece ori mai mare decat cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei in 1945, relateaza.

Fondator Clever Taxi: Experienta investitorului a fost mai importanta decat banii primiti

Antreprenorul roman Mihai Rotaru, cofondator al aplicatiei de mobil Clever Taxi, prin care se cheama taxiurile, sustine ca pentru el mai importanta decat banii a fost experienta investitorului MyTaxi, care a cumparat start-ul romanesc.

HEIKO MAAS: Cu cat se amana Brexit-ul mai mult, cu atat situatia e mai dificila

Seful diplomatiei germane Heiko Maas a apreciat, astazi, inaintea reuniunii Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles, ca merita sa se acorde mai mult timp pentru ajungerea la un acord cu Londra privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, desi o amanare pe termen lung ar complica lucrurile.

WhatsApp se pregateste de un update important, ca sa stai mai mult in aplicatie

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de chat si va primi in curand un update care te va face sa pierzi si mai mult timp in-app. Pe langa faptului ca este o aplicatie stabila care.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

Metalul mai pretios decat aurul, care ar putea imbogati Romania

Romania are multe resurse naturale, insa unul dintre cele mai cautate metale la ora actuala nu se gaseste decat in cateva tari de pe Glob, iar daca l-ar exploata tara noastra ar fi una dintre cele mai.

Un meteorit a explodat deasupra Marii Bering. Explozia a fost de 10 ori mai puternica decat cea de la Hiroshima

O explozie a unui meteorit deasupra Marii Bering la sfarsitul anului trecut a eliberat de 10 ori mai multa energie decat bomba atomica care a distrus Hiroshima, conform oamenilor de stiinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )