Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bucuresti, Cluj si Timis au raportat cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Evolutia epidemiei pe judete

B1 B1,
Bucuresti, Cluj si Timis au raportat cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Evolutia epidemiei pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, noi cifre privind evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore, inca 3. 69 de persoane au fost testate pozitiv, au 1. continuă pe B1

Bucuresti are cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, duminica, 3. 082 de cazuri nou confirmate de infectie cu nou coronavirusla nivel national si un numar de 62 de decese legate de aceasta boala infectioasa.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

Bucurestiul raporteaza 825 de cazuri noi de coronavirus. Cele mai multe infectii, consemnate in Timis, cele mai putine, in Vrancea

Bucurestiul a raportat duminica 825 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 212 infectii noi, Iasi - 179, Ilfov - 176 si Constanta - 120, potrivit datelor oficiale.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Ilfov, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Ninge fara oprire in jumatatea de sud a Romaniei. Se circula greu pe cele mai multe artere, dar nu sunt drumuri inchise. Sfaturile autoritatilor pentru soferi (VIDEO)

Ninge de azi noapte fara oprire in judetele din jumatatea de sud a tarii. Stratul de zapada a atins in unele zone chiar si 25 de centimetri, informeaza B1 TV. in Capitala se circula in conditii de iarna.

Mai multe documente privind COVID-19 ale EMA, tinta unui atac cibernetic

Mai multe documente sustrase in timpul unui atac cibernetic asupra Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) legate de tratamente contra COVID-19 au fost difuzate online, a anuntat astazi EMA, potrivit presei internationale.

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria: Mai multe zone din tara vecina sunt in continuare vizate de coduri portocaliu si galben de ploaie si ninsoare

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde mai multe regiuni se afla, in continuare,sub cod portocaliu sau galben de ploaie si ninsoare. Institutul.

EUROSTAT: Malta, Bulgaria si Romania, cele mai scazute rate ale absentelor de la munca, in T3 2020

Cele mai ridicate rate ale absentelor de la munca in trimestrul trei din 2020, inregistrate in randul statelor membre ale Uniunii Europene pentru care exista date disponibile, sunt in Suedia 16,1%), Franta 14,4%) si Austria 12,6%), iar cele mai scazute in Malta 1,5%), Bulgaria 1,9%) si Romania 2%), potrivit datelor publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )