Libnet.ro
UNICEF

01:05

Budai se teme ca noua lege a pensiilor va fi din nou atacata la CCR: Vom da ordonanta de urgenta

Adevărul Adevărul,
Budai se teme ca noua lege a pensiilor va fi din nou atacata la CCR: Vom da ordonanta de urgenta

Noua lege a pensiilor, abia adoptata de Camera Deputatilor, care este for decizional, ar putea fi din nou contestata la Curtea Constitutionala, considera ministrul Muncii, Marius Budai, precizand ca, intr-o astfel de situatie, Guvernul va da ordonanta de urgenta pentru aplicarea majorarilor. continuă pe Adevărul

Budai, despre noua lege a pensiilor: Nu este neconstitutionala. Va fi aprobata in plenul Camerei. Ce spune ministrul despre datorat si platit

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a anuntat ca miercuri va participa la dezbaterea proiectului privind Legea pensiilor in plenul Camerei Deputatilor si si-a exprimat convingerea ca va fi dat votul final, iar legea va fi aprobata.

Noua lege a pensiilor, modificata pe ultima suta de metri: Sintagma datorat si platit a fost eliminata. Ce categorii de persoane pot beneficia de pensie

Noua Lege a pensiilor, care a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata, intra miercuri la vot in Camera Deputatilor intr-o forma modificata: 216 amendamente au fost depuse pentru a o alinia cerintelor Curtii Constitutionale.

Basescu, despre noua lege a pensiilor: Este nerealista din punctul de vedere al capacitatii de a plati. O vor abandona

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca PSD a oprit la Senat noua lege a pensiilor deoarece este nerealista din punctul de vedere al capacitatii de a plati. El crede ca legea va fi abandonata si in Camera Deputatilor.

Noua lege a pensiilor a trecut un hop in Camera Deputatilor. Votul final va fi dat miercuri

Comisiile pentru munca si juridica ale Camerei Deputatilor au adoptat, marti, raportul la proiectul legii pensiilor, care urmeaza sa intre in dezbaterea plenului in sedinta de miercuri. La votul din comisii au fost inregistrate doar patru abtineri, restul voturilor fiind favorabile, scrie Agerpres.

Modificari la noua lege a pensiilor: cat va fi pensia minima, care va fi stagiul de cotizare si cum se recalculeaza pensiile

Noua Lege a pensiilor a suferit o serie de modificari de ultim moment, chiar inainte de a fi adoptata de Camera Deputatilor, care este for decizional. Aceasta noua forma va ajunge pe masa presedintelui Iohannis spre promulgare.

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

Curs valutar BNR, marti, 25 iunie: Euro scade din nou fata de leu. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 25 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7205 lei in scadere cu 0,0018) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

DNA ii trimite din nou in judecata pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic

DNA anunta ca ii trimite in judecata din nou pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic pentru trafic de influenta si spalare de bani, respectiv marturie mincinoasa. Asta dupa ce anterior, judecatorii.

Un nou recensamant va avea loc in Romania. Vom fi numarati din nou peste doi ani

Romanii vor fi numarati din nou peste doi ani. Noutatea viitorului recensamant este faptul ca declaratiile cetatenilor vor putea fi completate si online, chiar de catre acestia. in cazul in care aleg.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )