Libnet.ro
UNICEF

11:45

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

B1 B1,
Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier. continuă pe B1

Probleme de sanatate pentru Angela Markel. Simptomele au tradat-o a doua oara, in public

Angela Merkel pare sa aiba probleme de sanatate destul de grave. A fost a doua oara cand simptomele au tradat-o in public, in timpul unei ceremonii oficiale. in ciuda faptului ca pare sa aiba o stare de sanatate ingrijoratoare, cancelarul Germaniei va participa si la Summitul G20. Angela Merkel a suferit iar o criza de .

VIDEO Angela Merkel, surprinsa din nou tremurand in timpul unei ceremonii oficiale

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost surprinsa, pentru a doua oara, tremurand puternic in timpul unei ceremonii oficiale, la Berlin, dupa ce a trecut printr-un episod similar in urma cu doar opt zile cand l-a primit pe presedintele Ucrainei, Volodimir Zelensky.

Starea de sanatate a Angelei Merkel este tot mai ingrijoratoare. Noi imagini socante cu cancelarul german - VIDEO

Starea de sanatate a Angelei Merkel este tot mai ingrijoratoare. Cancelarul german a suferit o noua criza de tremurat la un eveniment in Berlin. in imagini se vede cum este cuprinsa de un tremurat.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )