Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bugetul SRI se diminueaza cu 295 de milioane de lei. Amendamentul a fost adoptat in Parlament

Antena3 Antena3,
Bugetul SRI se diminueaza cu 295 de milioane de lei. Amendamentul a fost adoptat in Parlament

Plenul Parlamentului a adoptat, joi, un amendament in baza caruia bugetul Serviciului Roman de Informatii se diminueaza cu 295 de milioane de lei, de la titlul Cheltuieli de personal. Amendamentul,. continuă pe Antena3

Comisiile de buget-finante - Bugetul SRI, diminuat cu 150 de milioane de lei

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au votat, marti seara, bugetele SRI, SIE si SPP. Bugetul SRI ar fi trebuit redus cu 445 de milioane de lei, insa social-democratii au depus doua amendamente in.

Bugetul MEN, avizat de comisiile de buget-finante: 30.969,26 milioane lei, in crestere cu 47,40% fata de 2018; sunt prevazuti bani pentru cele peste 1.400 de scoli cu toaletele in curte

Bugetul Ministerului Educatiei Nationale MEN), de 30. 969,26 milioane lei, a fost avizat favorabil, marti, de Comisiile parlamentare de buget-finante. Suma alocata este mai mare cu 47,40% fata de 2018. Se prevad sume in buget pentru cele peste 1. 400 de scoli cu toaletele in curte, dar si pentru achizitionarea de table inteligente si de tablete.

Amendamentul lui Dragnea pentru diminuarea bugetului SRI cu 295 de milioane de lei, pentru Programul vitamina D, respins de comisiile de buget-finante. SRI va avea buget redus cu 150 de milioane

Comisiile de buget-finante au respins, marti seara, amendamentul lui Liviu Dragnea pentru diminuarea bugetului SRI cu 295 milioane de lei pentru a finanta un program pentru asigurarea vitaminei D pentru copii si l-au aprobat pe cel ce vizeaza reducerea cu 150 milioane lei, pentru implementarea programului Diabet juvenil, relateaza Mediafax. Bugetul SIE si SPP a trecut de Comisiile Parlamentului / SIE: 2 luni din 2019 nu se pot acoperi salariile.

BUGET 2019. Comisiile parlamentare au dat avize favorabile. Bugetul SRI nu a fost taiat. Scandal pentru bugetul Parchetului General

Comisia de specialitate din Parlament a avizat favorabil bugetele ministerelor si institutiilor publice. Programul privind asigurarea cu vitamina D a trecut de comisie, desi bugetul SRI a fost avizat fara taierea ceruta de Liviu Dragnea. La avizarea bugetului Parchetului General procurorul general Augustin Lazar a subliniat ca banii alocati in proiect nu asigura functionarea Ministerului Public, scrie Mediafax.

Amendamentul lui Dragnea referitor la vitamina D, respins de comisiile de buget-finante

Comisiile de buget-finante au respins, marti seara, amendamentul PSD pentru diminuarea bugetului SRI cu 295 milioane de lei pentru a finanta un program pentru asigurarea cu vitamina D si l-au aprobat pe cel ce vizeaza reducerea cu 140 milioane lei, pentru implementarea programului Diabet juvenil, relateaza Mediafax.

Bugetul Ministerului Justitiei, suplimentat cu 23 de milioane lei la Comisiile juridice ale Parlamentului

Comisiile juridice ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul prevazut pentru Ministerul Justitiei, cu un amendament admis al PNL, care prevede suplimentarea cu 23 de milioane de lei prin diminuarea bugetului.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 635,55 milioane de lei la o dobanda de 4% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 2,7 ani, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat ieri 334,1 milioane lei, de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, de la banci 334,1 milioane de lei la o dobanda de 4,50% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 86 de luni.

MFP a imprumutat, astazi, 334,1 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi de la banci 334,1 milioane de lei la o dobanda de 4,5% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 86 de luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )