Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bulgaria incepe sa inchida hoteluri de pe litoral. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Bulgaria incepe sa inchida hoteluri de pe litoral. Care este motivul

Bulgaria a inceput sa inchida hoteluri din una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoral, actiunea fiind derulata in mai multe etape, scrie publicatia online Duma. continuă pe Adevărul

Care este adevarul din spatele eliminarii Spaniei de pe lista tarilor galbene. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

In cursul dimineatii de luni, pe lista actualizata de INSP, Spania era prezenta ca fiind una dintre tarile din Zona galbena, ceea ce presupunea ca toti cei care se intorc de aici, vor fi nevoiti sa stea in carantina pentru 14 zile. in seara aceleiasi zile, dupa sedinta CNSU, autoritatile au anuntat ca Spania a .

Mark Stam, infectat cu coronavirus. Care este starea artistului in prezent

Mark Stam, un artist din Republica Moldova, care si-a cladit o cariera de succes in Romania, este infectat cu noul coronavirus. Dupa ce s-a intors din Moldova, s-a gandit sa isi faca testul pentru siguranta.

Care este primul rol pe care il va primi Tom Hanks dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au fost infectati cu noul coronavirus la inceputul lunii martie. Cei doi au dus o lupta acerba cu boala. Dupa ce cosmarul a luat sfarsit, celebrul actor este gata sa isi.

CM Snooker: Ronnie OSullivan si Neil Robertson, in dificultate - Care este situatia din sferturile competitiei

Mark Selby a prins viteza inca din debutul sfertului cu Neil Robertson, britanicul reusind sa incheie ziua cu un avantaj confortabil: 11-5. Mark mai are nevoie de doar doua frame-uri pentru a-si asigura locul in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker. Lucrurile nu stau bine pentru Ronnie OSullivan: este condus cu 6-2 de Mark Williams.

Ce pensie uriasa incaseaza lunar Augustin Lazar, fostul procuror general Romaniei! Care este pensia medie a unui magistrat

Magistratii sunt considerati speciali de statul roman, desi nicio alta tara nu le acorda statut privilegiat. in ciuda faptului ca nu cotizeaza foarte mult la bugetul de stat si se retrag din profesie la varste la care altii muncesc din greu, ei benficiaza de pensii astronomice. Printre ei si Augustin Lazar, fostul procuror general al Romaniei.

Exclusiv! Imagini de la atacul asupra politistilor taiati cu coasa. Care este starea oamenilor legii

Doi politisti din Dambovita au intervenit duminica seara la un scandal care s-a lasat cu varsare de sange, in Vacaresti, judetul Dambovita. Oamenii legii au fost taiati cu coasa de doi frati agresivi, iar politistii au fost nevoiti sa traga focuri de arma pentru a se apara. Antena3 prezinta imaginile in exclusivitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )