Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Bulgarii au blocat din nou tara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bulgarii au blocat din nou tara

Protestatarii din Bulgaria si-au intensificat presiunea asupra guvernului, dupa ce au amplasat baraje si mai mari unde au instalat corturi si au aruncat cu oua si rosii in sediul guvernului din capitala Sofia. continuă pe Adevărul

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

VIDEO Mii de femei au protestat din nou in Turcia fata de violenta domestica

Mai multe mii de femei au manifestat miercuri in toata Turcia pentru a cere guvernului presedintelui Recep Tayyip Erdogan sa nu retraga tara din Conventia de la Istanbul, tratat international menit sa combata violenta in familie, informeaza AFP si dpa.

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )