Libnet.ro
UNICEF

05:15

BVB Aproape jumatate din rulaj-dat de Banca Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Aproape jumatate din rulaj-dat de Banca Transilvania

Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat in teritoriul pozitiv sedinta de la mijlocul saptamanii, in contextul in care valoarea tranzactiilor a urcat la 68,91 milioane de lei, peste media zilnica din acest an, din care 48,5%, respectiv 33,02 milioane de lei, a fost data de transferurile cu titlurile Banca Transilvania TLV), iar cele cu BRD-Groupe Societe Generale BRD) au asigurat 14,7% din rulajul zilei. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 FEBRUARIE - 4 MARTIE Banca Transilvania - performerul de la BVB

Actiunile Banca Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 4,96%, in perioada 25 februarie - 4 martie, in raport cu moneda euro, evolutie care plaseaza titlurile institutiei bancare pe prima pozitie in topul rentabilitatii din randul tuturor emitentilor listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Reactia angajatilor BRD acuzati ca ar fi sustras printr-un mecanism ingenios aproape jumatate de milion de euro

Doi angajati ai BRD, una dintre cele mai mari banci din Romania, sunt cercetati pentru delapidare dupa ce ar fi sustras aproape jumatate de milion de euro din tezaurul unitatii. Jaful ar fi avut loc la Iasi si s-ar fi derulat pe o perioada de trei ani.

INCEPAND DE ASTAZI Banca Transilvania isi va rascumpara 15 milioane de actiuni

Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania TLV) a decis, ieri, rascumpararea unui numar de cel mult 15 milioane de actiuni TLV, din totalul de 35 milioane de actiuni echivalentul a 0,72% din capitalul bancii) a caror rascumparare a fost aprobata de actionari in adunarea din data de 25 aprilie 2018, arata institutia de credit printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un produs de baza in alimentatia romanilor s-a scumpit! De la producatori pleaca la jumatate din pret

Cartofii isi dubleaza pretul in aceasta perioada dupa ce pleaca de la producator. Comuna Lunguletu din judetul Dambovita este vestita pentru productia mare de cartofi insa in aceasta perioada a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )