Libnet.ro
UNICEF

15:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 FEBRUARIE - 4 MARTIE Banca Transilvania - performerul de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 FEBRUARIE - 4 MARTIE Banca Transilvania - performerul de la BVB

Actiunile Banca Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 4,96%, in perioada 25 februarie - 4 martie, in raport cu moneda euro, evolutie care plaseaza titlurile institutiei bancare pe prima pozitie in topul rentabilitatii din randul tuturor emitentilor listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 FEBRUARIE - 1 MARTIE Turism Felix - locul al doilea in topul randamentelor de la BVB

Marcand o crestere de 5,34%, in intervalul 22 februarie-1 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Turism Felix TUFE) au urcat pe pozitia secunda in topul aprecierilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 FEBRUARIE Prebet, liderul cresterilor de la BVB

Cu o apreciere de 3,57%, fata de moneda euro, in intervalul 21-28 februarie, titlurile Prebet PREB) reprezinta actiunile cu cea mai buna evolutie din randul tuturor emitentilor listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care piata s-a confruntat cu scaderi la nivelul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

IN PERIOADA 25 FEBRUARIE - 1 MARTIE Fondul Proprietatea si-a rascumparat peste 6 milioane de titluri

Fondul Proprietatea FP) si-a rascumparat, in intervalul 25 februarie - 1 martie, un numar de 6,408. 428 de actiuni, din care 5. 978 sub forma de actiuni tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si 21. 149 de GDR-uri echivalentul a 1. 450 de actiuni) listate la bursa de la Londra, la un pret mediu/titlu cuprins intre 0,882 si 0,89 lei/unitate, pentru actiuni si la un pret de 10,4 de dolari/unitate pentru GDR-uri, pentru o valoare totala de 5. 957,18 lei, se arata intr-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul operatorului de piata.

Corporate Report: O comparatie intre uriasii vazduhului, Airbus A380 si Boeing 747: care a fost cel mai bun?

Multi au crezut ca A380 urma sa fie calaul faimosului Jumbo Jet, Boeing 747. Doar ca oprirea programului A380 si vanzarile in crestere de Boeing 747 ca avion de marfa arata exact opusul. Dar cand ambele aeronave au fost in plina glorie, care a fost cea mai buna? A380 cu 800 de locuri incarcat la capacitate in cumplita configuratie doar cu clasa economica) sau 747 cel de cursa lunga cu cabina privata la bord?.

Lidl intra in batalia salariilor din retail: cel mai mic venit net va fi de 2.180 de lei

De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl are o medie lunara de 3. 500 lei, adica 2. 180 de lei net, suma ce include salariul si tichete de masa, bonusuri anuale de Paste si de Craciun, precum si alte tipuri de bonusuri. In plus,.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

A muncit timp de doi ani de zile doar pentru a-i face viata mai usoara celui mai bun prieten. Incredibil ce gest a facut un adolescent

Sacrificile facute de un adolescent pentru cel mai bun prieten al sau este o lectie de urmat pentru toata lumea. Brandon Qualls se afla intr-un scaun cu rotile foarte vechi pe care il impingea singur si.

Timisoara s-a infratit cu orasul mexican Cancun. Ambasadorul a facut cadou filmul care a castigat Premiul Oscar 2019 pentru cel mai bun film strain

Ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Mexicului in Romania, Jose Guillermo Ordorica Robles, a semnat, la Timisoara, protocolul de infratire a municipiului de pe Bega cu orasul mexican Cancun.

De luni incepe POSTUL PASTELUI! Ce nu ai voie sa faci in cel mai lung post de peste an

Postul Pastelui incepe de luni, 11 martie, fiind cel mai lung si mai aspru dintre toate cele patru posturi importante de peste an. Traditia.

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )