Libnet.ro
UNICEF

06:30

Calin Popescu Tariceanu (ALDE) ii indeamna pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu (ALDE) ii indeamna pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, organizatiilor partidului pe care il conduce, sa-i indemne pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum intrucat acest lucru echivaleaza cu prezenta la acest scrutin,. continuă pe Wall-Street Ro

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatura sa la prezidentiale: Sa aratam ca suntem o forta!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut membrilor formatiunii pe care o conduce sa arate, prin rezultatul alegerilor europarlamentare, ca ALDE este o forta. Daca vreti sa obtinem un.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Frans Timmermans: isi face campanie electorala atacand Romania. Trebuia sa isi dea demisia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, isi face campanie pe persoana fizica.

Klaus Iohannis, taxat dur de Calin Popescu Tariceanu: Face un joc de politica interna care nu are nicio legatura cu mandatul sau sau cu interesele romanilor

Calin Popescu Tariceanu a facut o declaratie in care il taxeaza pe Iohannis pentru ca si-a abandonat rolul sau de garant al Constitutiei si de mediator si s-atransformat intr-un fel de lider.

Europarlamentare: Tariceanu ii indeamna pe votanti sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, organizatiilor partidului pe care il conduce, sa-i indemne pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum, intrucat acest lucru echivaleaza cu prezenta la acest scrutin.

Tariceanu ii indeamna pe votanti sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, astazi, organizatiilor partidului pe care il conduce, sa-i indemne pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum intrucat acest lucru echivaleaza cu prezenta la acest scrutin.

Tariceanu (ALDE): Referendumul nu este decat o diversiune cu care presedintele Iohannis incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale

Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, marti, ca referendumul este doar o diversiune prin care presedintele Iohannis incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale,.

Tariceanu indeamna la boicotarea referendumului pentru justitie: Votantii sa nu ridice nici buletinele de vot

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Suceava, unde a participat la un miting electoral, ca formatiunea isi propune sa boicoteze referendumul pentru justitie, care va avea loc pe 26 mai. Tariceanu le-a recomandat celor care fac parte din organizatiile partidului sau sa nu ridice buletinul de vot pentru referendum.

TARICEANU: Interesul pentru Parlamentul European nu e la nivelul dorit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, la Satu Mare, ca interesul pentru alegerile europarlamentare nu este la nivelul pe care si-l doreste, iar dezbaterea publica este monopolizata de teme interne.

TARICEANU: Timmermans trebuia sa isi dea demisia

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, la Satu Mare, ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, isi face campanie acum pe persoana fizica si ca trebuia sa isi dea demisia.

Tariceanu ii cere premierului sa acorde o 'atentie sporita' contractului Exxon-OMV pentru gazele din Marea Neagra

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut miercuri, in vizita din judetul Prahova, un apel catre premier pentru a acorda o atentie sporita prelungirii contractului de concesiune ce ar permite consortiului format din companiile Exxon si OMV sa exploateze gazele din Marea Neagra, potrivit Agerpres.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )