Libnet.ro
UNICEF

09:45

Canada extradeaza un roman care a fost gasit de uciderea unui sportiv in 1992

B1 B1,
Canada extradeaza un roman care a fost gasit de uciderea unui sportiv in 1992

Curtea Superioara din Toronto a decis sa extradeze in Romania un cetatean de nationalitate romana, care are si cetatenie canadiana, care a fost gasit vinovat de uciderea unui sportiv pe 10 iulie. continuă pe B1

Un romn va fi extradat de Canada pentru a ispasi 18 ani de nchisoare pentru uciderea unui sportiv, n 1992

Curtea Superioara din Toronto a decis ca individul de nationalitate romana, care are si cetatenie canadiana, va fi extradat in Romania pentru a-si ispasi pedeapsa pentru uciderea unui sportiv in 1992, desi condamnatul sustine ca a fost abuzat in perioada detentiei, transmite Mediafax.

Descoperire socanta in Bistrita-Nasaud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit in apropierea unui rau

Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost gasit marti seara in apropierea raului Bistrita Ardeleana, in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita, cauza decesului urmand sa fie stabilita in urma.

Criminal condamnat pentru uciderea unui sportiv, care se ascundea in Canada, extradat in Romania

Un individ condamnat in Romania pentru uciderea unui sportiv in 1992, care a reusit sa fuga in timpul executarii pedepsei, va fi extradat din Canada.

O noua tragedie pe litoral. Un turist a fost gasit decedat in statiunea 2 Mai

Un barbat a fost gasit inecat in mare, in statunea 2 Mai. Scafandrii au scos trupul barbatului la mal, iar medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, dar in zadar. Este vorba despre un.

MOARTEA care socheaza ROMANIA: A fost gasit sub o masina cu CAPUL ZDROBIT! Detalii de ultim moment

Descoperire macabra in Galati! Cadavrul unui barbat gasit intr-o balta de sange sub o masina a declantat deschiderea unui dosar penal pentru moarte suspecta. Incidentul a fost raportat prin 112, iar la.

Un fost medic chirurg din Vaslui a fost gasit decedat in locuinta

Fostul sef al Sectiei de Chirurgie Generala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta si fost presedinte al Colegiului Medicilor Vaslui, medicul Mircea Zavate, a fost gasit decedat, miercuri, in locuinta sa,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )