Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un fost medic chirurg din Vaslui a fost gasit decedat in locuinta

Antena3 Antena3,
Un fost medic chirurg din Vaslui a fost gasit decedat in locuinta

Fostul sef al Sectiei de Chirurgie Generala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta si fost presedinte al Colegiului Medicilor Vaslui, medicul Mircea Zavate, a fost gasit decedat, miercuri, in locuinta sa,. continuă pe Antena3

Cunoscut chirug din Vaslui, gasit decedat in locuinta. Povestea lui Mircea Zavate, doctorul care a operat peste 20.000 de pacienti

Unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Vaslui, Mircea Zavate, a fost descoperit decedat miercuri, 8 august, dimineata in locuinta sa. Pompierii au patruns cu o scara exterioara in apartament, dupa ce un vecin a sesizat ca medicul nu a mai iesit din locuinta de cateva zile.

Sase procurori au fost dati afara din DNA

Sase procurori au fost dati afara din DNA in aceeasi zi in care la Directie au fost facute verificari pentru a se stabili daca a fost respectata legea in cazul detasarii si delegarii unor.

O noua tragedie pe litoral. Un turist a fost gasit decedat in statiunea 2 Mai

Un barbat a fost gasit inecat in mare, in statunea 2 Mai. Scafandrii au scos trupul barbatului la mal, iar medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, dar in zadar. Este vorba despre un.

Veniturile medicilor rezidenti s-au dublat: Cat castiga un medic rezident din anul sase...

Venitul mediu net al medici rezidenti care lucreaza in Spitalul Judetean Pius Brinzeu din Timisoara s-a dublat. Astfel, venitul mediu net al celor 850 de medici rezidenti care lucreaza in Spitalul Judetean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )