Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care e apelul ONG-urilor pentru presedintele aproape hotarat

Playtech Playtech,
Care e apelul ONG-urilor pentru presedintele aproape hotarat

Klaus Iohannis spunea ca e aproape hotarat sa declanseze un referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare. ONG-urile sunt ceva mai ferme. 22 de organizatii neguvernamentale si asociatii civice ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa nu mai stea pe ganduri si sa declanseze un referendum pe justitie pe 26 mai, in aceeasi zi cu alegerile [] . continuă pe Playtech

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Olguta Vasilescu il ironizeaza pe Iohannis: Aproape hotarat, asteptam sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa spuna intrebarea pentru referendum

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis legat de intentia acestuia de a organiza un referendum in ziua alegerilor europarlamentare, ea spunand ca il lasa sa sada si sa cugete linistit, asa cum cugeta dumnealui de fiecare data. Vasilescu mai spune ca deocamdata PSD nu are ce sa comenteze, asteptand ca Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat, sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat de convoc un referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este 039;039;aproape hotarat039;039; sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Iohannis: Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru 26 mai odata cu europarlamentarele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este aproape hotarat sa convoace un referendum odata cu alegerile europarlamentare.

IOHANNIS: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este ''aproape hotarat '' sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

Iohannis, ironizat pe modelul Dancila si Teodorovici: Cautam candidat aproape hotarat

Firma de recrutare care i-a taxat ironic pe Eugen Teodorovici, insinuand ca are nevoie de specialist in infrumusetare chiparosi, in cazul premierului sustinand ca angajeaza figuranti in constructie drumuri, l-a luat in vizor si pe presedintele Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )