Libnet.ro
UNICEF

18:00

Caru' cu vedete: Meghan Markle a ncalcat una dintre cele mai importante reguli de protocol impuse de casa regala britanica; Oana Roman: Ma batea cu cureaua de mi suna apa n cap!; Razvan a cerut-o de sotie pe Lidia Buble n Maldive

Hotnews Hotnews,
 Caru

Adrian Mutu, la tribunal cu prima sotie pentru pensia alimentara. Face ce face si ajunge din nou la tribunal. De data aceasta Adrian Mutu. Brad Pitt este de nerecunoscut intr-o imagine publicata de Leonardo DiCaprio. Fanii au fost extrem de incantati de faptul ca. continuă pe Hotnews

Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Reporter: Anul trecut, industria autohtona a tutunului s-a aliniat reglementarilor europene in domeniu. Care sunt efectele implementarii noii legislatii asupra sectorului si bugetului de stat, la mai bine de un an de la transpunerea Directivei de catre tara noastra? BAT: Transpunerea Directivei pentru Produse din Tutun este unul dintre cele mai recente exemple ale modului in care imprevizibilitatea legislativa poate afecta o afacere legitima.

Dan Negru, experienta in Moscova cu FINAL NEASTEPTAT: E una dintre cele mai FRUMOASE povesti pe care le-am trait!

Dan Negru a mers la Moscova, la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal. El a povestit ca a tras o sperietura zdravana pe un bulevard extrem de popular din capitala Rusiei. Desi la inceput i-a fost frica,.

Una dintre cele mai mari tragedii din Romania: a omorat 41 de oameni jucand tintar! Ceausescu l-a condamnat la moarte apoi, peste o luna, i-a comutat pedeapsa la 25 de ani

Dupa amiaza aceea de 31 mai 1966 parea calma. Sa fi fost cam 16. 00 cand Alexandru Cainaru, revizor de ace in statia CFR Mogosoaia, primeste ordin de garare a unui automotor ce intra pe o linie moarta.

Iohannis sesizeaza CCR pe una dintre Legile Justitiei. Parlamentul i-a dat-o la promulgat de doua ori in aceeasi forma

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pe Legea 304/2004, privind organizarea judiciara. Este una dintre cele trei Legi ale Justitiei, scrie Ziare. com.

Situatie absurda n care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla: Trebuie sa si ridice personal medicatia, lunar, dintr-unul dintre cele 6 orase din tara unde exista centre de specialitate

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune a lansat o petitie online in care atrage atentia asupra situatiei absurde in care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla din Romania: acestia trebuie sa se deplaseze personal, in fiecare luna, pentru a isi ridica medicatia de la una dintre cele 12 unitati medicale situate in 6 orase ale tarii. in conditiile in care acesti pacienti isi auto-administreaza tratamentul la domiciliu, iar multi dintre ei nu se pot deplasa singuri in afara localitatii, asociatia de pacienti cere o solutie pentru ca bolnavii sa nu mai fie pusi pe drumuri pentru a isi primi medicatia.

Tatal lui Meghan Markle: Daca Regina Elisabeta se intalneste cu Trump, atunci ar trebui sa se intalneasca si cu mine

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a spus ca daca Regina Elisabeta a II-a se intalneste cu presedintele Trump luna viitoare, atunci suverana britanica ar trebui sa isi faca timp pentru a se intalni.

Meghan Markle a fost laudata pentru schimbarea de look inspirata de cumnata sa. Ducesa de Sussex a facut insa si o gafa de protocol la receptia reginei FOTO

Ducesa de Sussex Meghan Markle si-a schimbat complet look-ul pentru o receptie gazduita de regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Sotia printului Harry s-a inspirat de la cumnata sa, ducesa de Cambridge Kate Middleton, si a primit numai laude, insa a comis o gafa de protocol.

Alimentul pe care Meghan Markle nu are voie sa il consume in timpul calatoriilor

Meghan Markle nu poate manca orice isi doreste in timpul calatoriiilor, Ducesei de Sussex fiindu-i interzis un singur aliment. Sotia Printului Harrynu are voie sa consume deloc usturoi cata vreme ca.

Traficul cu tigari de contrabanda - una dintre principalele infractionalitati de la granitele tarii

Traficul cu tigari de contrabanda continua sa reprezinte una dintre principalele manifestari ale infractionalitatii la granitele tarii noastre, fenomen care are ramificatii la nivelul intregii tari, ne-au transmis reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

Interviu de angajare la Apple: Cele mai grele intrebari la care raspund candidatii

Apple este una dintre cele mai prestigioase companii din lume, asa ca nu este de mirare ca interviurile de angajare sunt destul de dificile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )