Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Reporter: Anul trecut, industria autohtona a tutunului s-a aliniat reglementarilor europene in domeniu. Care sunt efectele implementarii noii legislatii asupra sectorului si bugetului de stat, la mai bine de un an de la transpunerea Directivei de catre tara noastra? BAT: Transpunerea Directivei pentru Produse din Tutun este unul dintre cele mai recente exemple ale modului in care imprevizibilitatea legislativa poate afecta o afacere legitima. continuă pe Ziarul Bursa

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan! Indiciu: Este una dintre cele mai mari vedete din showbiz ul romanesc!

Se vehiculeaza ca intre Ionela Prodan si Ion Dolanescu a existat o relatie amoroasa consumata in secret. insa, artista nu se putea abtine sa nu-si dea arama pe fata si sa se mandreasca cu cine are.

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Cinci ani de la descoperirea fabuloasa din Sarmizegetusa Regia. Soarta cererii de recompensa pentru matrita unica in lume

Au trecut cinci ani de la una dintre cele mai mari descoperiri arheologice din Muntii Orastiei: matrita antica de bronz din Sarmizegetusa Regia. Luni, magistratii au luat o decizie privind cererea de despagubire solicitata de o tanara din Arad care ar fi participat la gasirea artefactului.

Situatie absurda n care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla: Trebuie sa si ridice personal medicatia, lunar, dintr-unul dintre cele 6 orase din tara unde exista centre de specialitate

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune a lansat o petitie online in care atrage atentia asupra situatiei absurde in care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla din Romania: acestia trebuie sa se deplaseze personal, in fiecare luna, pentru a isi ridica medicatia de la una dintre cele 12 unitati medicale situate in 6 orase ale tarii. in conditiile in care acesti pacienti isi auto-administreaza tratamentul la domiciliu, iar multi dintre ei nu se pot deplasa singuri in afara localitatii, asociatia de pacienti cere o solutie pentru ca bolnavii sa nu mai fie pusi pe drumuri pentru a isi primi medicatia.

Cum a reusit directorul uneia dintre cele mai mari saline din Romania sa-si contruiasca o vila, fara a plati vreun leu

Fostul director al Salinei Targu Ocna, Daniel Goaga, a fost condamnat de Tribunalul Bacau la trei ani si opt luni inchisoare, in regim de detentie, pentru luare de mita. Motivarea instantei din Bacau scoate la iveala modul in care fostul director al salinei s-a pricopsit cu o vila, fara a plati manopera constructiei.

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Traficul cu tigari de contrabanda - una dintre principalele infractionalitati de la granitele tarii

Traficul cu tigari de contrabanda continua sa reprezinte una dintre principalele manifestari ale infractionalitatii la granitele tarii noastre, fenomen care are ramificatii la nivelul intregii tari, ne-au transmis reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

CM 2019, Handbal (m): S-au tras la sorti grupele turneului final - Franta (campioana mondiala en-titre), n grupa cu una dintre gazde

Campioana mondiala en-titre la handbal masculin, Franta, va evolua in grupa A, cu echipele Rusia, Serbia, Brazilia si Coreea, dar si cu una dintre gazdele CM2019, Germania, potrivit tragerii la sorti de luni. Romania a fost eliminata in play-off de Macedonia.

Interviu de angajare la Apple: Cele mai grele intrebari la care raspund candidatii

Apple este una dintre cele mai prestigioase companii din lume, asa ca nu este de mirare ca interviurile de angajare sunt destul de dificile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,337 seconds )