Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cat vei primi mai PUTIN la pensie incepand din aceasta toamna: Vestea ii AFECTEAZA pe toti romanii!

B1 B1,
Cu cat vei primi mai PUTIN la pensie incepand din aceasta toamna: Vestea ii AFECTEAZA pe toti romanii!

Liviu Dragnea a promis ca noua lege a pensiilor va eliminainechitatile din sistem. Ce face noua lege a pensiilor: indreapta inechitatile istorice. Oameni cu stagii egale, conditii similare, au pensii. continuă pe B1

BOMBA a explodat: Romanii vor primi mai putini bani la pensie! Vezi AICI daca esti si tu vizat

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru.

Huxley catre Orwell: Oligarhia conducatoare va gasi metode mai putin anevoioase si risipitoare de a guverna si de a-si satisface dorinta de putere

In 1949, scriitorul britanic Aldous Huxley ii trimitea fostului sau student, George Orwell, o scrisoare in care analiza romanul acestuia, 1984, sugerandu-i ca viziunea sa infernala din Minunata lume noua, cu privire la viitor, este mai reusita si mai probabila decat cea din romanul lui Orwell.

Sibienii au cel mai ieftin internet fix din tara. La nivel mondial, ucrainenii platesc mai putin

Sibiul are cel mai ieftin internet fix din tara, iar Craiova - cel mai scump, potrivit Numbeo, cea mai mare baza de date din orasele si tarile lumii.

Anunt TERIBIL pentru femeile din Romania: incepand cu ce data vor primi mai putini bani la pensii

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat presedintele Confederatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )