Libnet.ro
UNICEF

06:15

De cati bani au nevoie romanii anul acesta pentru o vacanta la munte de Craciun sau Revelion

Antena3 Antena3,
De cati bani au nevoie romanii anul acesta pentru o vacanta la munte de Craciun sau Revelion

Prorietarii de pensiuni din judetul Gorj anunta ca nu vor mari preturile de Sarbatori, chiar daca au inregistrat pierderi substantiale in pandemie. Acestia sunt optimisti ca peisajul de iarna veritabila ii va convinge pe tot mai multi sa-si faca rezervari pentru a petrece Craciunul sau Revelionul acolo. continuă pe Antena3

Mario Fresh a spart banca pentru noua masina de lux. Cati bani a dat iubitul Alexiei Eram

S-ar parea ca Mario Fresh o duce cat se poate de bine. Iubitul Alexiei Eram a decis sa iti cumpere un bolid de lux foarte scump. Cantaretul le-a prezentat fanilor noua masina care urmeaza sa fie modificata. Mario Fresh si-a cumparat o noua masina de lux Cu toate ca trecem prin aceasta perioada dificila, in .

Cat de bogata a ajuns Ramona Gabor. Cati bani poate sa castige acum in Dubai: a dat lovitura

Ramona Gabor s-a realizat din punct de vedere fianciar in Dubai. Si-a deschis o linie de parfumuri pe care le comercializeaza la preturi foarte piperate. Vedeta recunoaste ca nu are tot ce-i trebuie, respectiv un partener cu care sa intemeieze o familie, dar spune in acelasi timp ca nici nu este pregatita pentru asa ceva.

EXCLUSIV. Antonia plateste o pensie alimentara colosala pentru fiica ei. Cati bani ii trimite Mayei in Italia

Dupa opt ani de procese si scandaluri, Antonia a divortat de tatal fetei sale cele mari. Superba artista s-a separat oficial de Vincenzo Castellano, cei doi pastrand custodia micutei Maya. Ce nu stie lumea este ca Antonia plateste o pensie alimentara colosala pentru fiica ei. Suma pare ireala pentru Romania, dar Antonia trebuie sa se .

Marcel Pavel merge din rau in mai rau. Ce mari probleme financiare are: cati bani a castigat in ultimii doi ani din muzica

Marcel Pavel a ajuns intr-un punct de cotitura. Viata lui s-a schimbat complet in ultimul timp, iar binele isi face mai rar aparitia. Celebrul cantaret are mari probleme financiare. Cat de greu i-a mers in ultimii doi ani? Ce arata declaratia lui de avere? Cu ce se mai poate lauda acum vedeta? Marcel Pavel se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )