Libnet.ro
UNICEF

08:30

CCR discuta sesizarile facute de CCJ, USR, PNL si Iohannis privind Codul de procedura penala

Hotnews Hotnews,
 CCR discuta sesizarile facute de CCJ, USR, PNL si Iohannis privind Codul de procedura penala

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta joi sesizarile transmise de Instanta suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis in legatura cu proiectul de modificare a Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea Legii privind organizarea judiciara, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

CCR discuta sesizarile privind Codul de procedura penala si Legea organizarii judiciare

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta joi sesizarile transmise de Instanta suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis in legatura cu proiectul de modificare a Codului de procedura penala, precum.

CCR discuta sesizarile asupra Legii privind organizarea judiciara si asupra modificarilor aduse Codului de procedura penala

Curtea Constitutionala discuta, joi, sesizarile formulate de seful statului, precum si de inalta Curte de Casatie si Justitie, de PNL si de USR asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si asupra modificarilor aduse Codului de procedura penala.

CCR dezbate sesizarile PNL si USR privind modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, care prevede sanctiuni pentru deputatii indisciplinati

CCR discuta marti sesizarile formulate de PNL si USR asupra modificarii Regulamentului Camerei, care prevede ca, daca deputatii nu respecta regulamentul si perturba activitatile, pot fi sanctionati cu suspendarea participarii la lucrari, intre doua si 30 de zile lucratoare. Afisarea de bannere si pancarte in plenul Parlamentului e interzisa, initiatorul sustinand ca prevederile sunt preluate din regulamentul Parlamentului European.

CCR discuta despre modificarile Codului de procedura penala

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarile formulate de seful statului, precum si de inalta Curte de Casatie si Justitie, de PNL si de USR asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si asupra modificarilor aduse Codului de procedura penala.

CCR discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul parlamentarilor

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Seful statului atrage.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )