Libnet.ro
UNICEF

16:45

CCR discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul parlamentarilor

Antena3 Antena3,
CCR discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul parlamentarilor

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Seful statului atrage. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala amana pentru 16 octombrie sesizarea presedintelui Iohannis privind modificarile aduse Legii Curtii de Conturi

Judecatorii Curtii Constitutionale au amanat marti, pentru 16 octombrie, dezbaterea obiectiei de neconstitutionalitate formulata de presedintele Klaus Iohannis in legatura cu modificarile aduse Legii Curtii de Conturi, seful statului afirmand ca actul normativ a fost adoptat in conditiile depasirii termenului constitutional de adoptare tacita, cu consecinta incalcarii principiului bicameralismului, dar criticand si prevederi ale legii.

Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendum, la o sectie din Sibiu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la referendumul privind redefinirea familiei. Seful statului s-a prezentat la urne, singur,in jurul orei 19. 30, la Scoala generala 4, din Sibiu, la.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului este asteptat sa voteze la referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului nu a facut nicio declaratie legata de referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

Klaus Iohannis, mesaj ferm: Populismul, sovinismul, extremismul si iliberalismul reprezinta amenintari primejdioase pentru securitatea si pacea din Europa

Presedintele Klaus Iohannis a transmit marti un mesaj cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Seful statului a subliniat, cu aceasta ocazia, ca in mandatul Romaniei in fruntea.

Crin Antonescu, despre tacerea lui Klaus Iohannis in cazul puciului din PNL

Crin Antonescu a afirmat, luni, la Antena 3, ca lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in cazul scandalului din interiorul din PNL este normala si ca seful statului nu ar trebui sa intervina. Ce.

Forumul condus de Klaus Iohannis, in instanta. Radu Golban: Vreau ca statul sa primeasca ce i se cuvine

Politologul si analistul Radu Golban deschide un proces pentru desfiintarea Forumului Democrat al Germanilor din Romania, unde presedinte a fost Klaus Iohannis, in perioada in care era primar la Sibiu. Golban.

Klaus Iohannis a fost la Referendum: a votat, a tacut, a plecat

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la referendumul pentru modificarea Constitutiei, intr-o sectie din Sibiu. Seful statului nu a facut nicio declaratie la iesirea de la urne.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )