Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: Parlamentul e obligat sa adopte normele care transpun o decizie a Curtii

România Liberă România Liberă,
CCR: Parlamentul e obligat sa adopte normele care transpun o decizie a Curtii

Parlamentul este obligat ca, odata declansata procedura de modificare a legii in vederea punerii sal. continuă pe România Liberă

CCR: Iohannis, obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de Dancila. Premierul trebuie sa vina in Parlament

Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a numi ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, dupa plecarea ALDE de la.

UPDATE CCR: Iohannis, obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de Dancila Presedintele trebuie sa-i revoce pe Ana Birchall (Justitie) si pe Mihai Fifor (Parteneriate strategice)

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea Guvernului care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a numi ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, dupa plecarea ALDE de la guvernare. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ro ca revocarea si stabilirea interimarilor este atributul premierului, iar presedintele trebuia sa semneze decretele in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )