Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai mare problema in comertul online din Romania, conform ANPC

Playtech Playtech,
Cea mai mare problema in comertul online din Romania, conform ANPC

ANPC a prezentat o statistica pe 2017 care iti arata ce probleme au avut romanii in comert. Nu lipseste Black Friday din sinteza Autoritatii. Romanii au inceput sa cumpere tot mai mult de pe site-uri din afara, cum ar fi cele din America, Europa sau China. ANPC sustine ca in cazul in care sunt probleme []. continuă pe Playtech

Statistica alarmanta! Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE, dupa Bulgaria. Un nou studiu Eurostat arata ca media deceselor din Romania este cu 48% peste cea europeana. in 2015, Romania a inregistrat.

Cea mai mare ferma de cereale din Romania ar putea fi cumparata de un investitor din Emiratele Arabe Unite

Compania romaneasca detinuta de antreprenorul Constantin Dulute este aproape sa fie cumparata de grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, un gigant cu afaceri de 1 miliard dolari anual, potrivit surselor.

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. Lucrarea de 240 milioane euro a inceput sa se degradeze

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. In mod normal, Primaria trebuia sa faca prima receptie la terminarea lucrarilor, moment din care incepea sa curga garantia, iar apoi receptia finala dupa expirarea perioadei de garantie. Din 2011, cand a fost inaugurat nu s-a facut niciuna, pasajul fiind in tot acest timp in intretinerea constructorului. Dupa cum se poate vedea in imagini, pe acesta au aparut gropi, luminile arse nu sunt schimbate, iar hobanele si partea metalica au inceput sa rugineasca. Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011 de primarul Sorin Oprescu si a costat 240 milioane de euro.

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din Uniunea Europeana

In 2015, Romania a inregistrat un numar de 1. 530 de decese la 100. 000 de locuitori, cu 48% peste media europeana, fiind pe locul doi in Uniunea Europeana UE) din acest punct de vedere, dupa Bulgaria, potrivit datelor publicate astazi de catre Eurostat.

Cea mai mare amenda impusa in China pentru manipularea cursului actiunilor: 700 milioane euro

Gardianul chinez al pietelor financiare a impus cea mai mare amenda din istoria sa, o sanctiune de 5,5 miliarde de yuani 700 milioane euro) aplicata unei companii acuzata de manipularea cursului actiunilor, a anuntat miercuri agentia China noua, preluata de AFP.

Incendiu la termocentrala Turceni, cea mai mare din tara

Un incendiu de proportii a izbucnit in aceasta seara la termocentrala Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare din tara.

Trump a blocat prin decret cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, invocand motive de securitate nationala

Presedintele Donald Trump a blocat prin decret prezidential presupusa fuziune dintre producatorii de procesoare Broadcom si Qualcomm, care ar fi facut obiectul unei tranzactii de peste 120 miliarde dolari, scrie Le Monde. Ar fi fost cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, insa Trump spune ca exista dovezi credibile ca ar fi afectata siguranta nationala a SUA, daca tranzactia s-ar produce.

Trump a blocat prin decret cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, invocand motive de securitate nationala -*- Trump a blocat prin decret cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, invocand motive de securitate nationala

Presedintele Donald Trump a blocat prin decret prezidential presupusa fuziune dintre producatorii de procesoare Broadcom si Qualcomm, care ar fi facut obiectul unei tranzactii de peste 120 miliarde dolari, scrie Le Monde. Ar fi fost cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, insa Trump spune ca exista dovezi credibile ca ar fi afectata siguranta nationala a SUA, daca tranzactia s-ar produce.

Romanca decorata cu Ordinul National de Merit al Republicii Franceze. A reusit sa creeze la Cluj cea mai mare comunitate de studenti francezi din afara Frantei

Anca Buzoianu, decanul Facultatii de Medicina din Cluj-Napoca, a primit Ordinul National de Merit al Republicii Franceze, printr-un decret semnat de presedintele Emmanuel Macron. Am intrebat-o ce inseamna aceasta distinctie in contextul acuzatiilor venite din presa franceza si care este soarta absolventilor romani si francezi de Medicina.

Un betiv ratacit pe drumuri de munte, imaginea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume: Ce alte gafe s-au mai comis la Berlin (FOTO)

Targul de turism de la Berlin, cel mai mare de acest fel din lume la care au participat 10. 000 de oameni, a reprezentat o noua ocazie in care Romania s-a facut de ras prin gafe si decizii complet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )