Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai mare ferma de cereale din Romania ar putea fi cumparata de un investitor din Emiratele Arabe Unite

Antena3 Antena3,
Cea mai mare ferma de cereale din Romania ar putea fi cumparata de un investitor din Emiratele Arabe Unite

Compania romaneasca detinuta de antreprenorul Constantin Dulute este aproape sa fie cumparata de grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, un gigant cu afaceri de 1 miliard dolari anual, potrivit surselor. continuă pe Antena3

[P] Cum e sa lucrezi la UiPath, startup-ul care a atras o investitie de $153 milioane, devenind primul unicorn din Romania

UiPath, startup-ul din Romania care a atras in ultimul an doua investitii in valoare totala de 183 milioane de dolari isi propune sa devina cea mai mare companie tech din Estul Europei si sa isi listeze actiunile la bursa americana NASDAQ, in urmatorii 2-3 ani. Compania s-a mutat intr-un sediu nou din Bucuresti la finalul anului trecut si planuieste sa-si dubleze numarul de angajati din Romania, ajungand la 500 de persoane in tara noastra si 1. 500 la nivel global. Astfel, primul startup din Romania evaluat la peste 1 miliard de dolari unicorn) se indreapta cu pasi importanti catre pozitia de lider global in domeniul Robotic Process Automation, ca furnizor de solutii software menite sa automatizeze procesele repetitive.

Razboinicul care a salvat Europa de la islamizare. De ce a confiscat bunurile Bisericii pentru a impiedica cea mai mare invazie araba

O parte a specialistilor europeni in istoria Evului Mediu cred ca in anul 732 d. Hr. s-a consumat un moment de cotitura in istoria Europei. Mai precis, un razboinici bastard din neamul francilor, un geniu militar, a reusit sa stavileasca o invazie despre care se spune ca ar fi dus la islamizarea batranului continent.

Electrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Electrica EL) au inregistrat un avans de 3,16%, in perioada 28 februarie - 7 martie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT, de la Bursa de Valori Bucuresti.

Liviu Dragnea a dat definitia STATULUI PARALEL. Poate cea mai mare frustrare a noastra e ca in 27-28 de ani nu am construit o autostrada

Congresul PSD de sambata nu a fost convocat pentru a se ocupa niste functii de conducere, ci pentru a se stabili niste obiective majore, a declarat Liviu Dragnea. Acest congres nu a fost convocat doar pentru.

UN ROMAN, cel mai mare JEFUITOR DE BANCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat

Un roman a fost numit de britanici cel mai mare jefuitor de banci din lume dupa o frauda uriasa, in urma careia a scos miliarde de euro din bancomate. Alexandru Sovu a creat si a vandut mii de gadget-uri.

Raport SIPRI: Statele Unite raman cel mai mare exportator de arme din lume

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume in ultimii cinci ani, furnizand circa o treime din armele comercializate la nivel global. Asa arata un studiu prezentat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

Raport: Statele Unite raman cel mai mare exportator de arme din lume. Unde au fost livrate cele mai multe arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume in ultimii cinci ani, furnizand circa o treime din armele comercializate la nivel global. Asa arata un studiu prezentat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

RAPORT Piata rezidentiala noua din Brasov trece prin cea mai buna perioada a sa

Anul trecut a adus finalizarea celui mai mare numar de locuinte in ansambluri rezidentiale din istoria postdecembrista a Brasovului, gradul de absorbtie fiind estimat la 95%, potrivit datelor Coldwell Banker Alpin, biroul local al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania.

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )