Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai afectate zone de epidemia de coronavirus. Bucurestiul este lider, cu peste 150 de cazuri in 24 de ore

B1 B1,
Cele mai afectate zone de epidemia de coronavirus. Bucurestiul este lider, cu peste 150 de cazuri in 24 de ore

Numarul de infectari cu noul coronavirus se apropie de pragul de 64. 000 in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a raportat marti, 11 august, alte 1. 215 noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. De asemenea, au. continuă pe B1

Cele mai afectate judete de epidemia de coronavirus. Bucurestiul, in topul zonelor cu cele mai multe infectari

Numarul de teste pozitive pentru noul coronavirus a depasit 61. 000 de persoane infectate in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a raportat duminica, 9 august, alte 1. 145 de noi cazuri de infectare cu.

Cele mai afectate judete de epidemia de coronavirus. Bucurestiul a inregistrat peste 7.000 de cazuri

Numarul de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de 60. 000 in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a raportat sambata, 8 august, alte 1. 350 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. De asemenea, au.

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus. Bucurestiul se apropie de 7.500 de imbolnaviri

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, la 62. 547 de cazuri, dupa depistarea pozitiva a inca 779 de persoane. Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe.

Prognoza meteo: Romania, parjolita de arsita. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea se mentine calduroasa in majoritatea regiunilor in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in perioada 10-17 august, temperaturile vor fi usor mai ridicate in sud decat cele specifice pentru aceasta saptamana. Nu va ploua, dar vijeliile se vor extinde. Cele mai afectate regiuni de canicula vor fi cele sudice, centrale si nordice.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici numarul cazurilor este de la o zi la alta tot mai mare. Chiar si astazi sunt raportate multe cazuri desi ieri a fost duminica si s-au facut mult mai putine teste. Capitala este urmata de judetele Prahova si Vrancea.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici numarul cazurilor este de la o zi la alta tot mai mare. Duminica a fost depasit pragul de 200 de cazuri descoperite in 24 de ore. Acesta sunt urmat de judetele Arges si Prahova.

Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este din nou pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. in acelasi timp, judetul Vaslui a devenit un nou punct fierbinte, aici numarul cazurilor crescand de cinci ori in ultimele 24 de ore.

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele.

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )