Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Hotnews Hotnews,
 Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele. continuă pe Hotnews

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

Dirty Dancing, unul dintre cele mai iubite filme romantice, continua dupa 30 de ani. Producatoare va fi actrita Jennifer Grey

Fanii filmului Dirty Dancing vor putea vedea curand o continuare a acestuia. Pe afis se va afla Jennifer Grey, interpreta personajului Frances Baby Houseman. Actrita va fi si producatoare.

Una dintre cele mai populare incuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasa

O vulnerabilitate de securitate prezenta in incuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci sa controleze toate dispozitivele conectate din locuinta. Echipa de cercetare a vulnerabilitatilor in dispozitive smart de la Bitdefender a descoperit ca dispozitivul comunica cu aplicatia de instalare de pe telefon in mod criptat, insa cheia de criptare este stocata tocmai in aplicatie. Asta permite unui potential raufacator sa intercepteze traficul de internet si deci parola retelei Wi-Fi.

Cum a ajuns un roman unul dintre cei mai apreciati agricultori din Franta

Plecat din Romania in 2014, Paul Barbu, originar din Pitesti, a ajuns unul dintre cei mai apreciati agricultori din Franta, devenind un model privind cultivarea legumelor bio. Paul Barbu a dezvaluit in exclusivitate pentru Adevarul povestea impresionanta a vietii si a succesului sau.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner nu mai sunt impreuna? Ce detaliu important i-a dat de gol

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, dar in ultima vreme au aparut zvonuri potrivit carora relatia dintre cei doi scartaie, cu toate ca par la fel de indragostiti ca acum cinci ani. Unul dintre semnele care le-au dat de banuit fanilor este lipsa imaginilor cu cei .

Nemtii ii privesc de sus: Ar trebui sa facem prea multe lucruri proaste pentru a pierde in fata acestei Barcelona

Unul dintre cele mai interesante dueluri din sferturile Champions League va avea loc intre Barcelona si Bayern. Razboiul declaratiilor a inceput deja, iar Lothar Matthaus, fosta mare glorie a fotbalului german, a precizat ca Bayern ar trebui sa faca prea multe lucruri proaste pentru a pierde in fata acestei Barcelona.

Reteta. Cum se prepara cea mai buna inghetata de afine? Poate fi facuta foarte usor acasa

Suntem in sezonul cald, iar inghetata e unul dintre cele mai gustoase si frecvent alese deserturi. Multi, insa, incearca sa o evite, fiind constienti ca le-ar putea face probleme cu kilogramele in plus sau ca nu e prea sanatoasa.

VIDEO Noul trailer la Tenet te ajuta sa intelegi mai bine universul fantastic al lui Nolan

Tenet este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului si, din cate se pare, va ajunge in totusi in cinematografe, dupa multiple amanari. La nivel global, majoritatea cinematografelor.

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )