Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai importante oferte la masini de spalat

Antena3 Antena3,
Cele mai importante oferte la masini de spalat

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat. continuă pe Antena3

INTERVIU Tudor Oprea, vicepresedinte Smart Everything Everywhere: Game Jam-urile pe teme politice sunt printre cele mai importante

Games and Politics este un eveniment de tip Game Jam, un loc unde tinerii pasionati de gaming se strang pentru a coda, pe echipe, la foc automat jocuri cu tente politice, care sa se inspire din realitatea cotidiana. Poate ca in acest moment, o astfel de adunare este mai relevanta ca oricand.

in ce fel de filme a decis sa joace una dintre cele mai importante gimnaste din istoria Romaniei

Dubla campioana olimpica la gimnastica, Sandra Izbasa, a hotarat pe ce drum sa apuce dupa ce a terminat cu sportul de performanta.

Cele mai cool tinute de Street Style de la Paris Fashion Week

Parisul este ultima capitala a modei unde designerii isi prezinta cele mai proaspete colectii pentru sezonul primavara-vara 2019, iar fahionistele care au participat la cele mai importante fashion show-uri ne-au aratat cum sa ne imbracam in urmatoarea perioada. Lasa-te si tu inspirata! .

Topul artistilor cu cele mai multe premii Grammy

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistii ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul urmator.

Antalya, Zakynthos si Creta, cele mai cautate destinatii externe de vara

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, dupa cum reiese din bilantul facut de agentia de turism Christian Tour.

19 state europene ofera locuri de munca romanilor: care sunt cele mai cautate meserii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera romanilor 2. 100 de locuri de munca din 19 state, cele mai multe fiind in Spania si Germania.

Atunci acum! Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Marina Almasan? Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane

Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane! Cu o activitate de peste trei decenii in cadrul Televiziunii Romane, Marina Almasan este una dintre cele mai iubite si recognoscibile.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme facute vreodata. Regizorul: E destul de cool cand te gandesti ca am creat un film cult

In 1978, aparea filmul Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme realizate vreodata, plin cu secvente cu autopsii, prabusiri de avioane si executii. Ani mai tarziu, cand un baiat din Massachusetts si-a ucis un coleg, a declarat ca filmul l-a facut sa se decida.

Nobel fizica 2018 Star Trek a devenit realitate: raza de lumina care poate muta obiecte. Plus: cele mai scurte si mai intense impulsuri laser create de omenire

Arthur Ashkin a inventat penseta optica cu care apuca particulele, atomii si moleculele, fara ca acestea sa fie afectate, iar Gerard Mourou si Donna Strickland au pregatit calea pentru cele mai scurte si mai intense impulsuri laser create de omenire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )