Libnet.ro
UNICEF

09:45

Topul artistilor cu cele mai multe premii Grammy

Adevărul Adevărul,
Topul artistilor cu cele mai multe premii Grammy

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistii ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul urmator. continuă pe Adevărul

Saptamana Nobel: cele mai ravnite premii se acorda la Stockholm

Saptamana Nobel a inceput la Stockholm, aceasta fiind prima oara in ultimii 78 de ani in care distinctia pentru Literatura nu va fi atribuita, ca urmare a scandalului sexual care a izbucnit in cadrul departamentului Academiei care acorda premiul. Ieri a fost decernat Nobelul pentru Medicina sau Fiziologie, astazi, cel pentru Fizica, miercuri, 3 octombrie, pentru Chimie, vineri, 5 octombrie, pentru Pace, iar luni, 8 octombrie, pentru Economie.

19 state europene ofera locuri de munca romanilor: care sunt cele mai cautate meserii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera romanilor 2. 100 de locuri de munca din 19 state, cele mai multe fiind in Spania si Germania.

Antalya, Zakynthos si Creta, cele mai cautate destinatii externe de vara

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, dupa cum reiese din bilantul facut de agentia de turism Christian Tour.

Cele mai importante oferte la masini de spalat

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat.

Alerta meteo! Mai multe judete din tara, lovite de vijelii

Mai multe judete din tara se afla sub avertizarea unui cod galben de vijelii. Potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie, pana la ora 11, in mai multe zone din tara vor avea loc fenomene.

Fostul principe Nicolae a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Irina Binder (FOTO)

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Alina Binder. Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a.

Organizarea referendumului, pusa in pericol in mai multe judete. Sute de presedinti de sectii de votare au cerut retragerea

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din mai multe judete din tara de la referendumul din 6-7 octombrie. Sute de presedinti au decis sa se retraga de pe lista, cu doar cateva zile inainte de referendumul pentru familia traditionala,.

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului asupra presei libere

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului lui Liviu Dragnea asupra presei libere. Semnatarii solicita fortelor democratice din Romania o reactie publica la declaratiile facute ieri de Liviu Dragnea, presedintele partidului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )