Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai scumpe pizza din istorie ar valora peste 60 de milioane de dolari. Tranzactia din 2010 comemorata sub numele Bitcoin Pizza Day

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe pizza din istorie ar valora peste 60 de milioane de dolari. Tranzactia din 2010 comemorata sub numele Bitcoin Pizza Day

Un IT-ist din Florida - SUA a cumparat pe data de 22 mai 2010 doua pizza cu 10. 000 de bitcoin, o moneda virtuala foarte putin cunoscuta la vremea respectiva. in prezent, cele doua pizza ar valora peste 60 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

10 cele mai scumpe alimente din lume

Cele mai scumpe alimente din ziua de azi sunt cele de care majoritatea oamenilor nici nu a auzit pana acum. Vei fi surprins sa afli ca o masa la un restaurant local nu reprezinta nicio fractiune din pretul produselor aflate in aceasta lista, potrivit.

Cele mai scumpe case in care locuiesc marile vedete

Marile vedete de la Hollywood locuiesc in case extrem de scumpe, ce valoreaza zeci de milioane de dolari. Iata cum arata proprietatile din Los Angeles si New York.

Randamentele obligatiunilor Romaniei au atins cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani

Randamentele obligatiunilor guvernamentale ale tarii noastre au atins vineri cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani, in urma datelor care au aratat ca inflatia a accelerat in octombrie peste ritmul anticipat de analisti, transmite Reuters.

[P] Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate in cadrul Galei Campioni in Business din Bucuresti/La eveniment va fi desemnat si Antreprenorul Anului 2017

Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate la Bucuresti, pe 15 noiembrie, la Gala Campioni in Business, evenimentul de final al editiei din acest an, dupa galele regionale de la Cluj-Napoca, din 9 noiembrie, si de la Iasi, de pe 25 octombrie. In cadrul Galei, care va avea loc la Biavati Events, va fi acordat si titlul de Antreprenorul Anului 2017 unui antreprenor curajos si vizionar, care a reusit sa obtina performante deosebite in business pe parcursul ultimului an.

Povestea romancei care produce cateva dintre cele mai renumite seriale din Statele Unite

Two and a Half Men, The Big Bang Theory, CSI New York sau Mike and Molly. Serialele renumite in toata lumea au un punct comun: in spatele productiei lor sta o romanca. Mona Garcea s-a nascut la.

Nemtii pun Dacia la zid. Modelele Logan, Sandero si Duster in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Specialistii TUV Germania au publicat cel mai recent clasament al automobilelor testate in ultimele 12 luni. Din pacate pentru tara noastra, acesta aduce cele mai proaste scoruri din istoria Dacia, pentru modelele Sandero, Logan si Duster.

Intersectia asta din Romania le da batai de cap soferilor. Are cele mai ciudate marcaje

Intersectia cu cele mai ciudate marcaje din Timisoara le da batai de cap soferilor. Cea mai ciudata intersectie din Timisoara a devenit vedeta pe internet. Un utilizator de Facebook a facut o .

Drumul Castelului Corvinilor spre UNESCO. Sansele cetatii medievale sa fie intre cele mai valoroase situri din lume

Castelul Corvinilor, cel mai important monument medieval din Hunedoara, ar putea fi inclus pe lista siturilor propuse pentru a intra in Patrimoniul UNESCO.

Cele mai suprinzatoare insule din lume. Unde se afla peticul de pamant de forma unui calut de mare

Exista foarte multe peisaje uimitoare pe Pamant, iar natura nu inceteaza niciodata sa uimeasca. Rasarite din oceane, insulele pot oferi imagini interesante daca sunt privite de sus.

Cele mai extravagante masini inventate de romani: automobilul cu doua roti care atinge 300 de kilometri pe ora

Industria auto are o istorie de peste un secol in Romania. Inginerii Justin Capra si Aurel Persu au fost marii inovatori ai epocii lor insa si alti fabricanti de masini au ramas celebrii pentru prototipurile lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )