Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ceausescu

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ceausescu

Un ardelean la cel de-al X-lea congres al lui Ceausescu. Tota lumea striga URA!URA!URA! numa el nu. Vin securistii la el si vor sa il oblige sa strige si el. - De ce nu strigi, domle ca toata lumea striga. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe camp

Ion si Ghio la bar. Dintr-o data Ion ii trage lui Ghio o palma. Acesta zice: -Ione, ma tu ai glumit sau ai dat in serios? -Am dat serios. -Bine, ma ca mie nu imi plac astfel de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe camp

Intrebare: - De ce se culca ardelenii pe camp? Raspuns: - Ca sa se cultive!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Broasca testoasa

Badea Gheorghe si badea Vasile, pe drumul Clujului, vad o broasca testoasa : - Vasile, ce-o fi asta ? Sta Vasile si cujeta si cujeta . - Gheorghe, asta ori ii ceva, ori mere undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevii

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Copilaria

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zahar

Alinuta, la scoala: Invatatoarea: - Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? Alinuta: - Pai, in Zahara! Invatatoarea: - Bine, Alinuta! Dar acolo e praf. Alinuta: - Da ce, am zis ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parul

Un oltean vine acasa, beat crita, si se culca, cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste si-si pune mana in cap. Olteanul, surprins: - Mai, mare minune! M-am culcat chel si m-am trezit cu parul valvoi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Roata

Un civil intreaba un politist de ce face trenul taca-taca. Acesta raspunde ca nu stie si-l trimite la colonel. Colonelul: - Ma, trenul pe ce merge? Civilul: - Pe roti! Colonelul: - Si pe mai ce,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in vacanta

Blonda revine acasa dupa o vizita la Paris. - Imaginati-va, asa de culti sunt oamenii pe acolo, ca pana si maturatorii stiu franceza! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in dulap

Ce fac doi politisti intr-un dulap? Echipa mobila.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )