Libnet.ro
UNICEF

17:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Conversatia

Conversatie intre blonde: Prima blonda: Vreau sa ne intalnim. A doua blonda: Unde? Prima blonda: Unde vrei tu. A doua blonda: La ce ora? Prima blonda: La ce ora vrei tu. A doua blonda: Bine pa. Prima bloda:.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Istoria

Profesorul preda un curs de istorie unui grup de 20 de blonde. Prima intrebare: unde este America pe harta? Nicole se ridica si gaseste locatia pe harta. - Foarte bine, foarte bine! - spune profesorul.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vacile

Doua vaci crosetau apa minerala intr-o pestera . - Apropo de lapte, cat e ceasul ? Alta scoate termometrul si spune - Miercuri.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda ajunge la serviciu plangand in hohote. Seful o intreaba ingrijorat ce a patit la care ea raspunde: Azi dimineata am primit telefon si am aflat ca mama a murit. Seful o consoleaza: De ce nu te duci tu acasa .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Binoclul

Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in mana si striga: Cine vrea sa se uite prin binoclu? Satisfactie garantata! Gratis! Un trecator naiv se arata interesat. Alinuta ii baga furculitele-n.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecinul

Un moldovean vine la vecinul sau si striga deschide usa vecine catelul cand aude zice pe romana nu mai striga ca prostu ca nui nimeni acasa vecinul fuge putin si se intoarce. bai tu ai vorbit? da ma. da nu sti sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme pe o piatra stand pe fund. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste,si-l izbeste pe cioban in frunte. bang!! Se trzeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in Autobuz

In autobuz un ardelean si o domnisoara. Ardeleanul statea pe scaun si domnisoara langa el. Si dintr-o data ardeleanul incepe sa rada. Domisoara se simtea oarecum stanjenita si il intreaba: -Dar ce-i domnule ce s-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fotbalul

Prietenii Alinutei: O lasati pe Alinuta la fotbal? Mama: Alinuta nu are maini! Copiii: Va rugam frumossss! Mama: Dar Alinuta nu are nici picioare! Copiii: Da, dar Alinuta ar fi o minge excelenta pentru.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )