Libnet.ro
UNICEF

11:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme pe o piatra stand pe fund. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste,si-l izbeste pe cioban in frunte. bang!! Se trzeste omul mai. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

Cica s-a dus un oltean si el la Paris. Acolo, aglomeratie mare, se duce olteanul nostru la un hotel - acolo nu mai aveau camere. Cu chiu cu vai se face rost de o camera, dar in care locuia un negru. Vorbeste.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Englezoaica

Un oltean, intors recent dintr-o excursie la Londra, ii povesteste prietenului lui: - Am cunoscut o englezoaica si, cu toate ca nu stiu engleza si nici ea romana, ne-am inteles de minune. I-am desenat o farf.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Lumina

Doua prietene, blonde stateau de vorba la o cafea. Si cum vorbeau ele ba despre una , ba despre alta, una dintre ele la un moment dat zice: Draga eu nu stiu ce sa ma mai fac. Iubitul meu nu vrea sa ma mai.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palmele

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Bula calatorea intr-o zi cu autobuzul. In spatele lui o doamna cu un copil il imita. Bula, suparat, ii zice doamnei: Doamna, spuneti-i fiului dumneavoastra sa nu ma mai imite. Puisor, nu mai fa, mama, ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sticla

O fetita isi cumpara o sticla de suc si, neputand sa o deschida, cere ajutorul unui politist: - Domnule politist. Ma puteti ajuta sa deschid sticla de suc? Politistul ia sticla fetitei in mana lui si urla: -.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Hipopotamul

Intrebare: - Ce trebuie sa ii faci unui hipopotam care are diaree? Raspuns: - Loc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mustele

Un ardelean vrea sa cumpere spray pentru muste. Acest spray costa 5 lei, spune vanzatorul, iar acesta 100. - Cu primul puteti omori o mie de muste, cu al doilea, trei mii. No bine, zice ardeleanul si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Binoclul

Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in mana si striga: Cine vrea sa se uite prin binoclu? Satisfactie garantata! Gratis! Un trecator naiv se arata interesat. Alinuta ii baga furculitele-n.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hulk

Hulk sta de vorba cu un moldovean. Hulk : de fiecare data dupa ce ma enervez ma trezesc la zeci de kilometri departare de orce urma de civilizatie fara haine fara nici nu ban sau fara nici un act la mine si fara sa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )