Libnet.ro
UNICEF

20:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bautura

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bautura

O masina e oprita de politie: -Domnule, ati baut ceva? il intreba politistul pe sofer -Da, am baut! -OK! Va rog sa suflati in fiola! Dupa ce sufla soferul, politaiul holbandu-se la fiola, spune: -Dar vad. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Creier

- Domne de ce costa un kilogram de creier de savant 120. 000 lei si unul de creier de politist 320. 000 lei? - Dumneata ai idee cati politisti a trebuit sa taiem ca sa strangem un kilogram de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguin

Un politist intreaba pe un comandant: - Exista pinguini de 1,60m in Romania? Acesta raspunde: - Nu, sigur nu! - inseamna ca am calcat o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Hotul

Pe o strada intunecata, un tip intreaba o doamna: Ati vazut cumva, vreun politist pe aici? Nu, nu am vazut! Atunci, dati-mi poseta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Nevasta

Mergand spre casa cu nevasta-sa, un ardelean vede un taxi si se gandeste sa-l ia. Intrand in masina, se adreseaza taximetristului: - Cat face pana acasa? - 20 de mii. - Da . daca vine si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in Bucuresti

Badea Gheorghe pleaca cu prietenii la o plimbare prin Bucuresti cu masina. Pe la Arcul de Triumf incurca circulatia si un bucurestean tipa la el pe geam: Ba Gheorghe: Gheorghe al meu le spune.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: - Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. - Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cearta

Bula si cu Strula se cearta: - Tatal meu este mai bun! - spune Strula. - Nu este adevarat! - Si fratele meu este mai bun! - Nu este adevarat! - Si mama mea este mai buna! - Asta asa este,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul

Alinuta: Tati, pot sa ma mai joc cu bunicul? Bine draga, dar e ultima data cand il dezgrop .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde: - Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Mancarea

I: De ce moldovenii sunt asa sanatosi? R: Deoarece mananca fara E-uri: carni, fructi, ligumi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )