Libnet.ro
UNICEF

14:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Caldura mare

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Caldura mare

Politistul il opreste pe Ion in prima zi, ii da amenda, Ion plateste si-i zice politistului Caldura mare, dompolitist. A doua zi la fel, amenda, Ion plateste dupa care zice: Caldura mare, domle. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cornul

Un copil vede un politist care isi baga un corn in fund. Copilul il intreaba: - Domnule, de ce va bagati un corn in fund? Politistul: - Vin de la dentist si mi-a spus sa mananc pe partea.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Mai tarziu

Intr-o intersectie se tamponeaza 2 masini. Se dau jos soferii: unul este politist, altul un rabin. - Sa multumim lui Dumnezeu ca n-am patit-o mai rau - zice rabinul si scoate o sticla de bautura.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Aschia

Bula la scoala. Profesorul: - Copii astazi spunem bancuri. Bula: - S-a dus tata in padure, la lemne, si taind la ele, o aschie la nimerit drept in cur. Prof: - Bula, spune si tu mai pe ocolite. Bula: - S-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE:Zidul

I: - De ce se sparge un zid cand il loveste o blonda cu capul? R: - Cel mai destept cedeaza .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sotia

Gheorghe si Ion stau de vorba: - Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca, nu stie sa se imbrace, nu stie nimic. - Lasa Gheorghe, a mea e si mai proasta, i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ora

Bula ajunge la scoala, obosit, si pune capul pe banca. Cand, mai sa adoarma, vine profesoara. Profesoara: - Bai, tu poti sa dormi la ora mea? Bula: - Daca ati vorbi mai incet, as.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bananele

Un oltean, dupa vreo 4 ani de lucru in Italia se intoarce in patria-mama. Intr-o seara se duce in vizita la un cumatru in alta zona a tarii. A luat o sticla de Martini si niste banane pentru fiul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ursul

Fratele Alinutei, Alin) - Mami de ce fuge ursul? mama) - Pentru ca il alearga sora ta, puiule.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cuiele

Un ardelean se urca grabit in tramvai. Pune sapca pe un scaun si merge rapid sa-si perforeze biletul. Cand vine la scaun, uita de sacosa, se aseaza pe ea, dar se ridica urgent strigand disperat: -Aoleu, ouale! O.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: incalzire centrala

Q: De ce au oltenii soba in mijlocul casei ? A: Ca sa zica si ei ca au incalzire centrala.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )