Libnet.ro
UNICEF

23:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Noaptea in Ferentari

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Noaptea in Ferentari

Politistul s-a apropiat de mine si mi-a spus: - Ati putea va rog sa ma insotiti la sectie? - De ce, domnule politist? N-am facut nimic, i-am raspuns. - Stiu, zice, dar mi-e frica noaptea singur. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La muzeu

Politistul in muzeu. Din neatentie, da jos o vaza, care se sparge. Paznicul, palid, se apropie in fuga: - Vai de mine, era o piesa care data de acum 3000 de ani. - Ce m-am speriat, credeam ca am spart.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Creier de politist

Domne de ce costa un kilogram de creier de savant 120. 000 lei si unul de creier de politist 320. 000 lei? - Dumneata ai idee cati politisti a trebuit sa taiem ca sa strangem un kilogram de creier ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Noaptea de inviere

De ce alearga oltenii in noaptea de inviere dupa ambulanta? Ca sa pupe crucea .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Seful

Un tractorist a rasturnat remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii. Un politist care era in preajma ii zice: - Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful. Tractoristul: - Pai stie. Politi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde merg in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa trei ore de mers prin zapada, una dintre ele zice: - Oare nu ar fi mai bine sa cautam unul neimpodobit? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiu

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. - Si cum ajungem la locul incendiului? - Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Televizorul

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de romana

Profesoara la ora de romana explica: - Alinuta, daca acum poti spune sunt un copil, ce vei spune peste cativa ani? - Atunci voi spune eu am un copil. - Nu chiar asa de departe in viitor - Atunci:.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )