Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Playtech Playtech,
Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Un bioenergoterapeut, la fel cum este si Lidia Fecioru, este cel care se ocupa cu vindecarea bolilor prin intermediul calitatilor lui bioenergetice. Acesta studiaza sursele energetice si transformarile de energie la nivelul materiei vii. Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti si astrologi din Romania. Vedeta poate fi vazuta des pe micile ecrane, . continuă pe Playtech

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: E greu sa ierti, dar.... Continuarea este incredibila

Lidia Fecioru a prezentat Pilda Zilei, sambata, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Zodiacul inedit al tamaduitorilor in functie de luna nasterii

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru,au prezentat, sambata, la Adevaruri Ascunse zodiacul tamaduitor. Fiecarei luni a anului ii este asociata o planta in vechiul zodiac al leacurilor.

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. Alimentul care face minuni asupra organismului

Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri Ascunse, leacul Zilei. O reteta simpla, dar cu mari beneficii pentru sanatata, plina de vitamina C si recomandata pentru protejarea ficatului.

Cine este fosta soacra a lui Whats Up. Multi raman uimiti cand afla cu ce se ocupa mama Siminei

Despre Whats Up se cunosc destul de multe lucruri, iar acum fanii i-au cunoscut si partile negative din cauza eveniementului nefericit care il are drept protagonist. Cum arata familia lui de dinainte si cu ce se ocupa soacra lui, mama Siminei? Whats Up, situatie dificila Whats Up a devenit in atentia presei de scandal dupa .

Cine este numerologul Mihai Voropchievici. Ce studii are si de ce runele lui au ajuns atat de celebre

Mihai Voropchievici este unul din cei mai importanti, daca nu chiar cel mai important numerolog din plan local. Nivelul inalt de pregatire, precum si indelungata experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in profesia sa, Mihai Voropchievici este una din figurile centrale ale numerologiei din Romania. Cine este Mihai Voropchievici, discretul numerolog al Romaniei .

Cine este sotia lui Florin Piersic. Anna este foarte frumoasa, dar apare extrem de rar in public

Sarmant, talentat, gentil, Florin Piersic a avut cum sa cunoasca femeia, prin filmul vietii lui trecand multe. A ramas doar cu una, Anna Torok, o aparitie rara in public. Cine este partenera maestrului? Cine este Anna Torok, sotia lui Florin Piersic? Florin Piersic 83 de ani) actor de teatru si film, a jucat drama, comedie, .

Cine este Mukinka, africanul care a castigat editia 7 iUmor. Cum s-a apucat de stand-up

Editia 7 a show-ului de comedie iUmor a fost castigata de africanul Mukinka. Cine este si cum s-a apucat de stand-up? Totul despre comediant. Mukinka, africanul care a castigat editia 7 iUmor. Cine este si cum s-a apucat de stand-up? Mukinka Chibanga este marele castigator din sezonul 7 iUmor, numarul sau reusind sa ii impresioneaze .

Cine este, de fapt, Horia Brenciu. Juratul Vocea Romaniei s-a lansat la TVR, la emisunea Robingo

Toata lumea sti cine este Horia Brenciu, cantaret, entertainer si prezentator roman de televiziune, mai nou jurat la Vocea Romaniei, insa putini stiu care este de fapt numele complet si adevarat al artistului. Cine este, de fapt, Horia Brenciu in buletin, Horia este de fapt Horea, iar antrenorul mai raspunde si la numele de Augustus, .

Cine este sotul lui Marie (Roxette), cel care i-a fost alaturi cat timp s-a luptat cu cancerul

Toata lumea o cunoaste pe regretata Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, insa iata cine este barbatul care i-a stat alaturi in toti cei 17 ani in care s-a luptat cu nemilosul cancer! .

Cine este castigatorul Chefi la Cutite din sezonul 7. Surpriza totala pentru telespectatori

Chefi la Cutite sezonul 7 si-a gasit castigatorul! Mai este foarte putin pana la marea finala, iar cu toate acestea s-a aflat deja numele marelui castigator. Cine a plecat acasa mai bogat cu experienta si 30. 000 de euro? Cine este castigatorul Chefi la Cutite din sezonul 7? Emotiile sunt din ce in ce mai mari .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )