Libnet.ro
UNICEF

11:17

Cod galben de averse, pentru mai multe judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de averse, pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare Cod galben de instabilitate atmosf. continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, duminica, in 28 de judete: Care sunt zonele afectate (FOTO, VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica pentru 28 de judete din nordul, centrul si vestul tarii, valabila diminica, 12 iulie, intre orele.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, duminica, in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania si nordul Moldovei

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi torentiale, insotite de descarcari electrice, vijelii si grindina, valabila duminica in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania si nordul Moldovei, dar si in zonele de deal si de munte. in nord-vestul tarii, instabilitatea atmosferica se va manifesta inca de sambata dupa-amiaza.

Ce a patit o turista din Alba Iulia dupa ce s-a urcat pe mai multe statui pentru a-si face poze

O tanara din Sibiu a fost amendata de Politia Locala din Alba Iulia, dupa ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina si s-a fotografiat in diferite ipostaze, mai putin decente si civilizate.

Accident grav pe DN1, in Azuga, in care au implicate un autobuz, un TIR si mai multe masini. Circulatia este blocata pe ambele sensuri

Traficul rutier este blocat, miercuri seara, pe DN 1, in dreptul localitatii Azuga, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz cu 13 pasageri, o autoutilitara si un TIR. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, evenimentul s-a petrecut la km 134, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de deplasare.

Paris Jackson a incercat sa se sinucida de mai multe ori! Ce confesiuni face fiica lui Michael!

Intr-un nou episod al emisiunii pe care o realizeaza pe Facebook, Paris Jackson a facut dezvaluiri halucinante. S-a automutilat si a incercat sa se sinucida in repetate randuri din cauza depresiei pe care refuza sa o trateze medicamentos.

Un ex-deputat democrat, in vizorul autoritatilor dupa ce a detinut mai multe functii incompatibile

Fostul deputat al Partidului Democrat Corneliu Dudnic a ajuns in vizorul autoritatile dupa ce s-a constatat ca s-a aflat in mai multe functii incompatibile timp de trei ani si jumatate. Un act care constata incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor a fost emis de catre Autoritatea Nationala de Integritate, transmite IPN.

Trei judete nu au raportat niciun caz nou de coronavirus. Bucuresti si Arges, cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore Evolutie zilnica pe judete

Doar trei judete din Romania nu au raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, in vreme ce in Bucuresti numarul zilnic de imbolnaviri in ultimele 24 de ore a trecut de o suta.

Criza coronavirusului in Romania. Care sunt judetele cu cele mai multe si cele mai putine cazuri de COVID-19

Romania a inregistrat joi un record negativ in privinta raportarii de noi cazuri de coronavirus descoperite in 24 de ore. 614 cazuri noi de Covid-19 intr-o zingur zi. Bucurestiul si 4 judete Dambovita,.

EXCLUSIV Noi clarificari ale autoritatilor, la solicitarea B1.RO: in raportarile zilnice sunt incluse numai cazurile celor depistati pozitiv pentru prima data in numarul de teste raportat zilnic sunt inclusi insa si cei care repeta testul

EXCLUSIV Mai multe semne de intrebare au aparut in spatiul public referitor la modul in care autoritatile centrale din Romaniaraporteaza bilantul zilnic al cazurilor noi de coronavirus si cu privire.

Asistenta medicala de la Spitalul CFR din Timisoara, cercetata disciplinar pentru ca nu a purtat echipament si ar fi infectat mai multe persoane. Ea s-a externat din spital la cerere

Patru asistente medicale si patru pacienti de la Spitalul CFR Timisoara au COVID-19, iar una dintre asistente este cercetata disciplinar pentru ca nu a purtat echipamentul de protectie si ar fi transmis virusul, scrie tion. ro. Mai mult, asistenta, care era asimptomatica, s-a externat din spital la cerere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )