Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cod galben de ceata in 9 judete

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in 9 judete

Noua judete se afla duminica dimineata sub avertizare cod galben de ceata emisa de meteorologi. Avertizarea vizeaza judetele Vrancea, Iasi, Bacau zona joasa) Vaslui, Botosani, Galati, Neamt zona joasa), Suceava zona joasa) si este in vigoare pana la ora 10. De asemenea, pana la ora 10. 15 este sub cod galben de ceata judetul Timis. continuă pe Hotnews

Noua judete, sub cod galben de ceata

Noua judete se afla duminica dimineata sub cod galben de ceata emis de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata in patru judete

Meteorologii au emis, sambata dimineata, patru atentionari de Cod galben de ceata, valabile pentru judetele Dolj, Teleorman, Bihor si Cluj, pana la ora 10.

UPDATE Cod galben de ceata in sase judete

Meteorologii au emis, sambata dimineata, sase atentionari de Cod galben de ceata, valabile pentru judetele Dolj, Teleorman, Bihor si Cluj, pana la ora 10. 00, iar pentru judetele Constanta si Tulcea, pana la ora 15.

Avertizare de fenomene periculoase. Opt judete sunt sub cod galben de ceata

Opt judete - Cluj, Salaj, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Maramures, Sibiu, Mures si Bihor - se afla sub avertizare cod galben de ceata, vineri dimineata, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si.

Atentie, soferi! Opt judete, sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 17 noiembrie, mai multe atentionari cod galben de ceata pentru opt judete. Atentionarile vizeaza judetele Bihor, Sibiu, Mures, Cluj, Salaj, Satu.

ANM: Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in urmatoarele doua ore, in mai multe.

Noi avertizari meteo de la ANM! Cod galben de vreme rea in urmatoarele ore

ANMa emis joi dimineata o noua avertizare de vreme rea valabila pentru urmatoarele ore. COD GALBEN Valabil de la : 16-11-2017 ora 8:00 pana la : 16-11-2017 ora 11:00 In zona : Judetul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )