Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cod galben de ceata in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Capitala si doua judete, sub avertizare cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a amis avertizari cod galben pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov si Hunedoara, unde se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

ANM a emis Cod galben de vant puternic pentru noua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben de vant puternic, de pana la 70 de kilometri/ora, pentru noua judete .

UPDATE ANM a emis Cod galben de vant puternic pentru 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben de vant puternic, de pana la 70 de kilometri/ora, pentru 12 judete .

Avertizare de vreme rea. Cod galben de vant puternic pentru noua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, atentionari cod galben de vant puternic pentru noua judete. Judetul Sibiu se afla sub cod galben de vant puternic pana la.

Noi avertizari meteo de la ANM! Cod galben de vreme rea in urmatoarele ore

ANMa emis joi dimineata o noua avertizare de vreme rea valabila pentru urmatoarele ore. COD GALBEN Valabil de la : 16-11-2017 ora 8:00 pana la : 16-11-2017 ora 11:00 In zona : Judetul.

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

Un barbat urmarit international pentru mai multe furturi in Germania, prins in Mehedinti

Politistii Postului de Politie Simian din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Simian au depistat un barbat, care era urmarit international de autoritatile din Germania pentru mai multe furturi.

Procesul in care patronul unui bar de striptease a obligat mai multe tinere sa se prostitueze poate incepe

Laurentiu Capotescu si finii sai sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Inculpatii au a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania.

Incendiu la o vulcanizare auto din Pitesti, pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )