Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 30 aprilie: Sectorul Dunarii aval Gruia este aparat impotriva inundatiilor prin lucrari de indiguire

Adevărul Adevărul,
Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 30 aprilie: Sectorul Dunarii aval Gruia este aparat impotriva inundatiilor prin lucrari de indiguire

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe Dunare de miercuri, 4 aprilie, pana luni, 30 aprilie, la ora 16. Vor fi afectate judetele Braila, Constanta, Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman si Tulcea. continuă pe Adevărul

Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 30 aprilie

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare de Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pana pe 20 aprilie, si o avertizare de Cod galben pana pe 30 aprilie in judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta, Braila, Ialomita, Tulcea si Galati.

Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare, pana in 30 aprilie

Hidrologii au emis, astazi, o avertizare cod galben si cod portocaliu de inundatii pe Dumare, urmand a fi afectate judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, dat publicitatii.

Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii. Mai multe judete sunt in pericol pana pe 30 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie, pe fluviul Dunarea, in aval.

Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis un Cod galben de vant puternic valabil in perioada 1 aprilie, ora 15. 00 - 2 aprilie, ora 21.

Cod galben de vant puternic in Baragan luni, pana la ora 17.00

De marti vremea se incalzeste, iar de Paste, temperaturile vor ajunge pana la 22 de grade. Astazi insa, Baraganul se afla sub avertizare de cod galben de vant puternic.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Doua avertizari cod galben de vant puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la ora, sunt in vigoare, luni, pana la ora 21. 00, fiind afectate cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, precum si.

Prognoza meteo. Avertizari cod galben de vant puternic pentru jumatate de tara

Doua avertizari cod galben de vant puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la ora, sunt in vigo.

HOROSCOP LUNAR BERBEC 1-30 aprilie 2018: Ce se intampla in zodia ta luna aceasta

HOROSCOP LUNAR BERBEC 1-30 aprilie 2018: Luna Aprilie este foarte importanta, intrucat marcheaza o granita intre trecut si viitor. HOROSCOP LUNAR BERBEC 1-30 aprilie 2018: Este bine sa faci un bilant a ceea.

HOROSCOP LUNAR PESTI 1-30 aprilie 2018: Ce se intampla in zodia ta luna aceasta

HOROSCOP LUNAR PESTI 1-30 aprilie 2018: Esti focalizat pe segmentul banilor obtinuti din munca proprie, segment in care se contureaza schimbari majore si definitive. HOROSCOP LUNAR PESTI 1-30 aprilie 2018: Se.

HOROSCOP LUNAR VARSATOR 1-30 aprilie 2018: Ce se intampla in zodia ta luna aceasta

HOROSCOP LUNAR VARSATOR 1-30 aprilie 2018: Relatiile cu anturajul apropiat se vor evidentia foarte mult pe tot parcursul lunii. HOROSCOP LUNAR VARSATOR 1-30 aprilie 2018: Discutii importante, calatorii pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )