Libnet.ro
UNICEF

19:45

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, intalnire cu Orban pe tema pensiilor de serviciu

Hotnews Hotnews,
 Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, intalnire cu Orban pe tema pensiilor de serviciu

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a intalnit joi cu premierul Ludovic Orban, in incercarea de a-l convinge sa renunte la eliminarea pensiilor de serviciu. Proiectul de lege, care urmeaza sa intre la votul Camerei Deputatilor, prevede eliminarea pensiilor pentru magistrati, provocand deja proteste in multe instante din tara, unde judecatorii au incetat activitatea pe termen nelimitat. continuă pe Hotnews

Un judecator timisorean denunta o imensa manipulare pe tema pensiilor speciale. Care sunt cifrele reale

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara s-au alaturat magistratilor din toata tara care se opun eliminarii pensiilor de serviciu pentru magistrati. Purtatorul de cuvant al insituttiei, judecatorul Cristian Pup, reclama o imensa manipulare pe tema pensiilor magistratilor.

Marcel Ciolacu, val de ironii la adresa premierului pe tema pensiilor speciale: Sa speram ca, luat de valul amanarilor la Sf. Asteapta, Orban sa nu o proroge si pe aceasta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, precizeaza ca social-democratii vor vota eliminarea pensiilor speciale, dar spera ca premierul Ludovic Orban, luat de valul amanarilor, sa nu proroge si masura aceasta.

Orban: Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura

Vesti ingrijoratoare pentru milioane de romani. Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura, declara premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )