Libnet.ro
UNICEF

07:00

Orban: Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura

Antena3 Antena3,
Orban: Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura

Vesti ingrijoratoare pentru milioane de romani. Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura, declara premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Orban, despre cresterea pensiilor cu 40%: Nu e 100% sigur, totul depinde de cum evolueaza economia, de incasarile bugetare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, prevazuta in lege, nu este sigura si asta pentru ca depinde de incasarile bugetare. PSD a facut varza Legea.

VIDEO Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani

Ludovic Orban a declarat la HotNews. ro LIVE ca majorarea alocatiilor si a pensiilor depinde de evolutia economica. Premierul a precizat insa ca isi doreste aceste cresteri, insa nu va fi luata nicio decizie care sa afecteze evolutia economiei pe termen lung. Vom creste pensiile cu siguranta, dar nu vom lua o decizie care sa afecteze evolutia economiei pe termen lung Vom creste si alocatiile, vom incerca sa asiguram o crestere cat mai mare, a spus el. VIDEO Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala.

PENSII 2020. Ce se intampla cu pensiile din septembrie

Vesti ingrijoratoare pentru milioane de romani. Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura, declara premierul Ludovic Orban.

Ce spune Iohannis despre cresterea pensiilor si a alocatiilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut luni o serie de precizari privind cresterea pensiilor si a alocatiilor in acest an, in contextul in care PSD nu ar fi precizat care ar putea fi sursele de finantare.

Citu confirma ca pensiile ar putea sa nu creasca cu 40% si ca nu exista bani pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, confirmand declaratiile premierului Ludovic Orban, ca majorarea cu 40% a pensiilor in septembrie nu este sigura si ca momentan nu exista bani pentru dublarea alocatiilor.

Presedintele si Guvernul isi doresc cresterea pensiilor. Iohannis: Acest lucru a fost in repetate randuri subliniat Ce a spus seful statului despre dublarea alocatiilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei si premierul Ludovic Orban isi doresc sa creasca pensiile, iar acest lucru a fost in repetate randuri subliniat, a afirmat Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni. Este o.

Solutia lui Traian Basescu pentru cresterea pensiilor de catre Guvern

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca Executivul Orban ar putea sa.

VIDEO Calculele liberalilor pentru anticipate. Orban: Daca motiunea PSD trece, parlamentarii PNL nu vor vota investirea niciunui Guvern Nu am evaluat niciodata posibilitatea sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca se ajunge in situatia declansarii alegerilor anticipate, respectiv guvernul sa fie demis in urma motiunii de cenzura a PSD, parlamentarii PNL vor vota impotriva investirii unui nou cabinet. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

Ludovic Orban, anunt privind demisia din fruntea Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a existat in nicio dezbatere din PNL si cu presedintele Klaus Iohannis varianta ca el sa-si depuna mandatul in vederea declansarii alegerilor anticipate, mentionand ca nu pleaca de pe campul de lupta.

Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, isi cere scuze intr-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la scolile cu toaleta in curte din Judetul Ialomita, unde a intrat intr-o clasa in care a auzit o invatatoare tipand la copii. Nu am fost in acea scoala pentru doamna invatatoare, dar sunt un om caruia chiar ii pasa de copii, elevii mei pot depune marturie. As fi vrut sa fiu mai calma in acea interactiune si este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau, scrie Anisie. Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )