Libnet.ro
UNICEF

06:15

Conferintele Despre lumea in care traim. Cine sunt invitatii care vor vorbi pe scena Ateneului Roman

Adevărul Adevărul,
Conferintele Despre lumea in care traim. Cine sunt invitatii care vor vorbi pe scena Ateneului Roman

Seria de conferinte Despre lumea in care traim, aflata la cea de-a doua editie, isi propune sa acorde expertilor locul central pe scena Ateneului. Cinci dintre cele sapte conferinte care se vor desfasura intre 23 si 27 februarie la Ateneul Roman transforma subiectele cel mai intens dezbatute in spatiul public din ultimii ani in prelegeri sprijinite pe cercetari de lunga durata care sunt urmate de dialoguri in profunzime. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihaela Buzarnescu, criza de nervi la Doha: Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care si da cu parerea despre tenis

Cu un joc presarat cu numeroase erori, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a fost un pachet de nervi in meciul cu Jelena Ostapenko turul I la Doha), a vorbit constant cu ea insasi si a avut o discutie aprinsa cu antrenoarea poloneza Justyna Jegiolka. Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care isi da cu parerea despre tenis, i-a spus Buzarnescu antrenoarei sale.

S-a AFLAT! Cine sunt castigatorii FINALEI Eurovision! Vezi AICI

S-a aflat cine sunt finalistii Eurovision! Duminica seara, la Arad, au fost stabilite numele ultimilor sase finalisti ai concursului national.

Cine sunt agresorii tinerei lovite cu bestialitate pe un drum din Dej! Cei doi au fost identificati

Barbatul care a lovit cu pumnii si picioarele o tanara pe un drum din Dej, precum si cel care a filmat intreaga scena, au fist identificati. Cei doi sunt din Jucu, judetul Cluj, si au fost.

Topul salariilor in Romania. Cine sunt cel mai bine, dar si cel mai prost platiti angajati?

Topul salariilor in Romania a fost dominat, in 2018, de IT, domeniu in care salariul mediu net, la nivel national, a fost de 5. 731 de lei, pe luna. Pe locul al doilea s-au situat angajatii din domeniul Juridic, cu venituri lunare de 4. 571, fiind urmati.

Lazar, despre buget: Banii pentru expertize sunt dramuiti. E clar ca vom avea nevoie de rectificare

Procurorul general Augustin Lazar este nemultumit de bugetul alocat Ministerului Public, spunand ca este nevoie de bani pentru rapoartele de expertiza, de exemplu, in conditiile in care a crescut numarul cazurilor de violenta. El a subliniat ca va fi nevoie de o rectificare bugetara, pentru a acoperi costul expertizelor, dar si pentru salarii sau pentru a cump[ra un nou sediu pentru DIICOT, care plateste 58. 000 de euro chirie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )