Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul salariilor in Romania. Cine sunt cel mai bine, dar si cel mai prost platiti angajati?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul salariilor in Romania. Cine sunt cel mai bine, dar si cel mai prost platiti angajati?

Topul salariilor in Romania a fost dominat, in 2018, de IT, domeniu in care salariul mediu net, la nivel national, a fost de 5. 731 de lei, pe luna. Pe locul al doilea s-au situat angajatii din domeniul Juridic, cu venituri lunare de 4. 571, fiind urmati. continuă pe Wall-Street Ro

Corporate Report: n ciuda probabilitatilor, Tesla Model 3 este automobilul de lux cel mai bine vndut n SUA; SpaceX poate lansa noua nava cosmica pentru NASA n martie; Jaguar Land Rover produce cea mai mare pierdere corporatista din istoria Indiei

Elon Musk este cel care a demonstrat ca masinile electrice pot fi excitante, dar Audi si Porsche sunt noile provocari * Dupa mai bine de opt ani de amanari, SpaceX vrea sa arate prima ca NASA nu arunca opt miliarde de dolari in vidul cosmic * Jaguar Land Rover este sufocata de caderea pietei chineze si a vanzarilor de masini diesel ca sa nu mai spunem de Brexit).

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMANIA. Cine sunt ultimii sase finalisti ai concursului

Etapa semifinalelor Selectiei Nationale Eurovision s-a incheiat. in cadrul spectacolului de la Arad au fost alesi ultimii sase finalisti ai concursului.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Faze tari: Cum a reusit un cine sa-si trezeasca stapnul din coma; Facebook reactioneaza la cel mai popular mit despre News Feed; O copie extrem de rara a cartii Mein Kampf, semnata chiar de Hitler, va fi pusa la licitatie

Avionul de lupta european de care se tem cei mai tari pilotii rusi. Avioanele militare Saab Gripen sunt cele mai de temut adversare ale aparatelor de vanatoare rusesti Suhoi in lupta aeriana si au centura neagra. Cum este influentata mahmureala de ordinea bauturilor alcoolice consumate. O echipa de oameni de stiinta care a dorit sa verifice o veche zicala potrivit careia 'vinul dupa bere e o placere, iar berea dupa vin e un chin'.

Cine si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat

Cine ar putea fi personajul care si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat? Mormantul lui Tutankhamon, faraon din dinastia a XVIII-a 1332-1323 i. Hr. ), a fost descoperit intact in anul 1922.

Cel mai longeviv congresman american a murit. John Dingell a fost membru al legislativului mai bine de jumatate de secol

John Dingell, cel mai longeviv congresman american, a murit la varsta de 92 de ani, scrie BBC News.

S-a AFLAT! Cine sunt castigatorii FINALEI Eurovision! Vezi AICI

S-a aflat cine sunt finalistii Eurovision! Duminica seara, la Arad, au fost stabilite numele ultimilor sase finalisti ai concursului national.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )