Libnet.ro
UNICEF

11:45

Coronavirus: Numarul deceselor in Spania scade pentru a doua zi consecutiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Numarul deceselor in Spania scade pentru a doua zi consecutiv

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore 809 decese din cauza epidemiei de COVID-19, cifra in scadere pentru a doua zi consecutiv dupa tristul record de joi de 950, potrivit unui bilant publicat sambata de autoritati, citat de AFP si Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus in Spania: Numarul de morti scade pentru a doua zi consecutiv

Spania a inregistrat in 24 de ore 809 decese provocate de Covid-19, respectiv o cifra in scadere pentru a doua zi consecutiv dupa record de 950 de morti inregistrat joi, potrivit bilantului publicat sambata de autoritati, scrie AFP.

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 85

Trei noi decese in Romania din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 85 de morti.

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

AGENTIILE DE PRESA: in Belgia numarul deceselor cauzate de COVID-19 a depasit pragul de 1.000

Numarul deceselor cauzate de pandemia COVID-19 in Belgia a depasit 1. 000, iar cel al persoanelor infectate cu noul coronavirus a trecut de 15. 000, indica un comunicat difuzat joi la pranz de autoritatile medicale federale belgiene, au relatat joi AFP si cotidianele Le Soir si La Derniere Heure.

Coronavirus: Numarul deceselor la nivel global a depasit pragul de 50.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a depasit joi, la nivel global, pragul de 50. 000, in timp ce pandemia face ravagii in Statele Unite si in Europa, potrivit bilantului realizat de Johns Hopkins University, relateaza Reuters.

Gafa a premierul israelian. A prezentat cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a prezentat, din greseala, cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19, scrie presa israeliana.

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 146!

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numarul total al mortilor ajungand la 146, a i.

Statele Unite: Numarul deceselor si al solicitarilor pentru somaj sunt in crestere

Pandemia de coronavirus a dus in Statele Unite la un numar record de 6,6 milioane de cereri pentru indemnizatii de somaj in numai o saptamana si a ucis aproape 1. 000 de americani intr-o singura zi, arata cele mai recente date, potrivit Reuters.

Coronavirus |Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 114

Inca sapte persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit in Romania, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 114, informeaza joi seara Grupul de Comunicare Strategica.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )